Hae
Juoksujalkaa

Melkein viikko ilman juoksua – onneksi se on ohi!

Viikko vierähti melkein loppuun ilman ainuttakaan juostua kilometriä. Pieni flunssa vaivasi ja päätin antaa sen rauhassa parantua, joten keskityin enemmän juoksuvalmennuksiin ja prjctASAlaisiin.

Tänään uskaltauduin onneksi ulos aurinkoon ja lenkille! Tällaisen kattauksen avulla mentiin… Mun kodin lähistölle on avattu aivan ihana Bon Temps Cafe, jonka vakioasiakas taidan jo olla, vaikka se on ollut auki vasta muutaman viikon.

Sykkeitä tarkkaillen ja maltillisella vauhdilla juoksenneltiin 16 kilometriä. Hyvältä tuntui ja uskon, että flunssa on selätetty. Pari kertaa tosin viikon aikana kävi mielessä, että onko kyse oikeasta flunssasta vai katupölyn aiheuttamasta tukkoisuudesta? No oli miten oli, nyt voi taas toivottavasti palailla juoksuohjelman pariin. Tulevalla viikolla tavoitteena on päästä 60 kilometriin tai ainakin lähelle. Se on kuulkaa aika lailla tasan kaksi kuukautta tasan kuukausi  Tukholmaan! (Korjaus 30.3.)

Takki, trikoot ja kengät: Adidas

Viikonloppuun on mahtunut muitakin kivoja liikunnallisia juttuja. Lauantaina olimme Joonaksen ja Jarnon kanssa Stockmannin Liikkeelle -tapahtumassa Adidaksen osastolla. Osastolla oli hyvä tunnelma ja paljon juoksusta ja juoksuvarusteista kiinnostuneita ihmisiä liikenteessä. Pääsi oikein verestelemään vanhoja kunnon Intersport -aikoja ja se oli tosi kivaa vaihtelua! : ) Ensi lauantaina jatkuu!

Tänään on vielä ohjelmassa palauttavaa treeniä pyörällä ja illalla Yoogaia syvävenyttely omalta koneelta. Täydellinen palvelu ainakin jos multa kysytään.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Satu kirjoitti:

    Mistä panta?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *