Hae
Juoksujalkaa

Kilometri kilometriltä…

Viikko on hyvässä vauhdissa ja kilometrien keräily myös. Ei ole muuten mikään ihan helppo homma päästä 60 kilometriin tai ylipäätään yli 50 viikkokilometriin kaiken muun homman ohella. Se vaatii hieman suunnittelua. Sunnuntaina tarkastetaan tilanne kilometrien suhteen ja laskutoimitus määrittää pitkän lenkin pituuden… Tällä hetkellä kilometrejä on kasassa 30, joten vielä pitää tahkoa ennen sunnuntaita, ettei jää yhdelle päivälle liikaa.

Tiistaina juoksin 11 kilometrin kiihtyvän treenin matolla, joka taisi olla itselleni pisin matolla juostu matka tähän mennessä. Matolla juoksu ei tunnu yhtään niin puuduttavalta, kun juoksun aikana joutuu keskittyä nopeuden lisäämiseen säännöllisin väliajoin. Lisäksi olen alkanut kuunnella matolla juostessa musiikkia, joka auttaa pitämään ajatukset pois maisemien vaihtumattomuudesta. Puhelin vaan Spibeltiin, joka ei pompi juostessa yhtään.

Yllättävän kivuton treeni, joka lähtiessä ei houkutellut juurikaan : D Harmittamaan jäi ainoastaan se, että en ollut aamulla kiireessä muistanut pakata sykevyötä mukaan, joten tiedot tästä treenistä jäi saamatta.

Tiistaina kävin myös Helsingin urheiluhieronnassa. Vasen lapaluu jostain syystä vähän vihoittelee ja nyt se sai Tuukalta jo toisen käsittelyn. Tällä kertaa se myös teipattiin. Teippi muistuttaa hyvin oikeasta asennosta ja liikeradasta kiristyessään esimerkiksi istumatyössä (ja miksei juostessakin), joten mielestäni siinäkin mielessä toimii hyvin.

liikkeelle 2014!

Viikonloppu menee taas mukavien tapahtumien parissa. Lauantaina meidät löytää jälleen Joonaksen ja Jarnon kanssa Stockmannin 6. kerroksen urheiluosastolta Liikkeelle 2014! -tapahtumasta. Tulkaahan katsastamaan ja testailemaan Adidaksen Boost-kenkiä.

Viime lauantaina osastolla kävi melkoinen kuhina ja oli kiva jutella juoksusta ja juoksuvarusteista ihmisten kanssa. Jos mielii lenkille hyvällä porukalla ja treenaamaan juoksutekniikkaa huippuvalmennuksessa, kannattaa suunnata osastolle lenkkivarusteissa klo 16, jolloin pääsee yhteislenkille Joonaksen ja Jarnon kanssa. Saatanpa minäkin lähteä mukaan! : )

Otin tällä viikolla vastaan arkihaasteen Instagramissa ja täytyy sanoa, että ainakin tänään arki on aikamoista luksusta. Työpäivän jälkeen loistosäässä juostu 12 kilometrin lenkki (ja vielä hyvällä vauhdilla, sykkeellä ja fiiliksellä!), jonka jälkeen vähän keskivartalotreeniä kotona. Nyt odottelen täällä Yoogaian Relax -tuntia alkavaksi:

Rauhallinen ja palauttava, Yin tyylinen jooga harjoitus, jossa teemme asanoita mahdollisimman vähän lihasvoimaa käyttäen. Vietämme pidemmän ajan asanassa, päästäen irti lihasjännityksistä. Harjoitus lisää liikkuvuutta sekä rentouttaa kehon ja mielen. Voit ottaa viereesi tyynyn ja viltin.

Kuulostaa täydelliseltä päivän lopetukselta!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *