Hae
Juoksujalkaa

Loistava juoksuviikko takana, toivottavasti myös edessä!

Viime viikko oli täydellinen juoksun osalta. Olin asettanut tavoitteeksi yhteensä 60 kilometriä tai ainakin mahdollisimman lähelle sitä. Viikon alkupuolella vähän huolestuneena merkkailin lenkkejä kalenteriin, kun tuntui, etten saisi niitä mitenkään järkevästi ajoitettua muuhun ohjelmaan. Mutta toisin kävi! Kilometrit paukkuivat lopulta selkeästi yli, sillä lauantaina Liikkeelle2014! -tapahtuman yhteislenkki ja sunnuntain pitkä lenkki (25,5 km!) takasivat sen, että viikon yhteismäärä oli lopulta 68 kilometriä.

Tuo yli 25 kilsaa sujui yllättävän helposti, mutta oli jälleen selvä lisäys edelliseen 21. Kuinka voikaan viimeiset pari kilometriä tuntua niin paljon raskaammilta aina – oli kyse sitten 10, 21 tai 42 kilometristä. Se on täysin asennoitumiskysymys. Kuinkahan monta kilometriä jaksaisi oikeasti juosta, jos ei antaisi kilometrimäärien ohjailla ajatuksia!? : D

juoksujalkaa2

Kilometritavoitetta olisi jälleen mukava korottaa jälleen tällä viikolla. Haastavaa siitä tulee, vaikka parit messevät juoksutreenit onkin  suunnitteilla. Uskon, että vasta ensi viikko on tuohon tavoitteeseen realistisempi ja silloin voisi yrittää lähennellä 70 kilometriä. Juoksu tuntuu tällä hetkellä niin mukavalta, että oikein harmittaa, kun se jää pakostakin tällä viikolla vähäisemmäksi. Pidetään tavoite kuitenkin jossain määrin mielessä, sillä onneksi viikonloppuna ehtii vähän paikkailla saldoa.

juoksujalkaa

Tiistai-ilta sujui valmennusten parissa Eltsun kentällä ja tänään illalla treenaillaan prjctASA -porukalla, jolloin on luvassa vinkkejä kotitreeneihin ilman välineitä. Torstaina omat treenit jatkuu Eltsussa.

Näin se viikko etenee, nyt toivotaan näille keväisen aurinkoisille lenkkisäille jatkoa! Huomasittehan muuten avoimet juoksutreenit, jonka järjestämme ensi viikon maanantaina?

kuva

Eläintarhan kenttä tiistai-iltana

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *