Hae
Juoksujalkaa

Aurinkoinen HCR -yhteislenkki!

Tulin juuri kotiin yhteislenkiltä, jonka järjestimme Helsinki City Runin reitillä. Lähtö tapahtui Laakson kentältä, jonne kerääntyi iloinen joukko juoksusta kiinnostuneita.

asa_hcr

Mahtava aurinkoinen sää ja puolitoista tuntia meni hujauksessa porukalla juostessa ja jutellessa. Kiitos vielä kaikille mukana olleille!

Jatkoa on luvassa vielä ennen 10.5. juostavaa HCR:ia. Ilmoittelemme seuraavista treeneistä lähempänä, tulkaa kaikki rohkeasti mukaan!

asa_hcr2014

Uusi viikko käynnistyi siis varsin mukavalla lenkillä, kilometrejä 15. Tällä viikolla siintää vihdoin odotettu neljän päivän vapaa, jolloin on tarkoitus ladata kunnolla akkuja, mutta tehdä myös pari pidempää lenkkiä – ilman mitään sen suurempaa aikataulua.

Viime viikko sujui parin vauhdikkaamman lenkin ja salitreenin siivittämänä hieman eri tavoin kuin olin suunnitellut. Kilometrejä kertyi lopulta yhteensä tasan maratonin verran. En juossut esimerkiksi sunnuntaille tyypillistä pitkää lenkkiä ollenkaan, vaan juoksin matolla ennen lihaskuntotreeniä 5 kilometriä ja illalla  palauttavan 7 kilometriä.

Sunnuntai-iltana yhdistin myös täydellisen tuntikombon Yoogaian valikoimista. Alkuun osallistuin uudelle core-tunnille, joka järjestettiin eilen ensimmäistä kertaa. Tunti oli melko haastava ja laittoi keskivartalon lujille. Monet liikkeet perustuivat pilateksesta ja joogasta tuttujen syvien lihasten vahvistamiseen ja täytyy sanoa, että tärinää oli havaittavissa useassakin liikkeessä.

yoogaia_core

Jatkoin vielä syvävenyttelytuntiin, josta on hyvää vauhtia tulossa osa sunnuntaitraditiota! Jos perinne pysyy, niin tässähän on mahdollisuus päästä vaikka kuinka vetreään kuntoon kevään ja kesän aikana : ) Tuskin siitä haittaa olisi juoksunkaan kannalta… Syvävenyttelytunnilla pidetään venytyksiä melko kauan samoissa asennoissa, mutta myös joka kerta, kun olen itse osallistunut tunnille, ne ovat sisältäneet paljon dynaamisia liikkeitä.

Parasta palvelussa on se, että alun ujouden jälkeen olen uskaltanut laittaa kameran päälle ja saanut paljon hyvää ohjausta liikkeissä opettajalta. Tunnit vetää  siis oikea ohjaaja, ne eivät ole  etukäteen nauhoitettuja virtuaalitunteja. Olen jäänyt palveluun täysin koukkuun.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *