Hae
Juoksujalkaa

Pääsiäisen treenitunnelmia kuvina

Pääsiäisen olo on niin leppoinen, ettei oikein edes tekstiä synny! 🙂 Tässä kuitenkin muutama kuva treenitunnelmista.

Pitkäperjantain lenkki oli 15 kilometriä. Vauhti tuntui leppoisalta ja yritänkin olla näillä pk-lenkillä tuijottamatta liikaa sykkeitä ja nopeuksia. Kotona ilahdutti nähdä, että vauhti oli ollut hieman normaalia kovempi, vaikka se ei tuntunutkaan siltä. Edistystä siis, hyvä hyvä!

kuva 1

Lauantaina treeniä salilla. Lämmöt pyörällä ja mm. erilaisia kyykkyjä bosupallolla. Loppuun keskivartalotreeniä pallolla ja jalkojen availua pilatesrullalla.

Saan  aina pallolla tehtynä vatsalihakset erityisen kipeäksi. Siinä yksinkertaisuus on valttia ja perusnostoilla, suorilla ja vinoilla, saa hyvän treenin aikaiseksi. Vatsalihaksissa muutenkin on välillä hyvä palata ihan perusliikkeisiin, joilla saa hyvän tuntuman sen sijaan, että keskittyy mitä monimutkaisempiin liikkeisiin. Sama pätee tuohon bosupalloon ja siinä tehtäviin kyykkyihin. Vaihtelu virkistää!

kuva 7

kuva 14

kuva 15

kuva 9

kuva 8

kuva 11

Hyvät treenit ja varmasti ainakin riittävästi kuvia jaloista 😀

Myös parit kävelylenkit koiran kanssa pääsiäismaisemissa.

kuva 4

kuva 12

kuva 13

Tänään oli alkuperäisessä ohjelmassa pitkä lenkki, mutta tehtiinkin kaverin kanssa radalla juoksutreeni. Ilma oli jo todella kesäinen ja treenikin sen verran hyvä, että jaan sen tänne lähiaikoina 🙂

Rentoa pääsiäisen jatkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *