Hae
Juoksujalkaa

Synttäripäivä spinningsalissa ja HCR-valmistautumista

Jee tai hui!! Molemmat ajatukset pyörii tällä hetkellä mielessä 😀 Pari päivää Helsinki City Runiin ja sitten juostaan!

Tällä viikolla valmennukset ovat vieneet suurimman osan ajasta, mm. prjctASAlaiset treenasivat tiistaina vauhtileikittelyn merkeissä ja keskiviikkona tempaistiin oikein mukavat mäkitreenit! Kyseessä oli HCM Kick Off -juoksutreenit, jotka vedimme Joonaksen kanssa. Porukkaa oli paikalla varsin kiitettävästi kuluttamassa kaupunginteatterin luona olevaa mäkeä. Se oli kivaa, kiitos kaikille mukana kirmanneille! 🙂

kuva 2

kuva5

kuva 3

hcr valmistautumiset

Tällä viikolla olen viihtynyt enemmän pyörän päällä sisätiloissa (liekkö osasyynä tuo hyytävä takatalvi).  Ja niin tänäänkin. Osallistun nimittäin 90 minuuttiseen ESC-sisäpyöräilytapahtumaan Herttoniemen Foreverilla. Vetäjänä Eerika Kiuttu. Oli se lauantain juoksun kannalta sitten järkevää tai ei, ystäväni sai ylipuhuttua – ja helposti. Miten sitä ihminen voisi paremmin synttäripäivän iltaa viettää, kuin hikoillessa spinningsalissa?! Vielä kun tämän jälkeen vihjailtiin saunasta ja sushista hyvässä seurassa, eipä tarvinnut kahta kertaa houkutella 🙂

Ihmeempiä valmistautumisia en tosiaan ole lauantain HCR -päivään ajatellut tehdä. Samalla tavalla ajattelin startata kuin muutenkin viime aikoina juostaviin pitkiin lenkkeihin. Eli melko kylmiltään 😀 Lauantaina tulen juoksemaan kuitenkin tämän vuoden pisimmän lenkkini, tavoitteena juosta lähemmäs 30 kilometriä. Perjantaina teen jonkun pienen hölköttelyn ja muutamat lyhyet, avaavat vedot.

Sen verran kuitenkin panostan, että varasin Tuukalle ajan lauantai-aamupäivään. Pienet valmistavat ravistelut jaloille ja sen lisäksi  vähän maratonteippausten testailua. Perinteisestihän maratoneja varten Tuukka on teipannut selkääni ”henkselit”, joilla yläselän asento ja ryhti pysyy paremmin kuosissa. Hartiat kun tuppaavat noilla pitkillä matkoilla kääntyä loppuvaiheessa eteenpäin ja aiheuttaa kipuja niska-hartiaseudulla. Näin myös teippaillaan varmasti Tukholmassa, mutta harjoitellaan nyt niidenkin kanssa lauantaina.

Ajattelin myös nautiskella parit Mulebar -geelit matkan varrella, joita on tarkoitus ottaa Tukholmaan mukaan. Ihan vain maun ja treenin vuoksi.

Erityistä lauantain lenkissä on, että saan spesiaalit kannustusjoukot reitin varrelle, kun mm. puolivuotias kummityttöni on paikalla. Eipä siinä voi muuta kuin täyttää kummitädin velvollisuudet ja juosta 30 kilsaa ripeästi läpi, että ehtii äkkiä takaisin hyvään seuraan!

Tsemppiä kaikille lauantain juoksuun!!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *