Hae
Juoksujalkaa

Valmiina starttiin!

Eilisen numeronhakureissun jälkeen on tehnyt kovasti mieli juoksemaan! Kisahallin tunnelmasta tarttui mukava pieni jännitys. Toivotaan, että se on sellaista hyvää ja jaloille lisävauhtia antavaa jännitystä. Olo on ainakin tällä hetkellä erinomainen!

hcr2014

featured

Kävin eilen juoksemassa noin vartin lämmittelyn jälkeen muutaman napakan vedon. Jalat tuntuivat hyvältä, vaikka kaatosade vähän häiritsi näkyvyyttä. Viimeinen veto päättyikin suoraan kunnon lätäkköön ja hölkkäilin siitä sitten kotiin täysin uitettuna 🙂

kuva 4

Toivottavasti sateet pysyy tänään loitolla, ainakin tällä hetkellä sää näyttää täydelliseltä ja happirikkaalta. Sinänsä eilinen sade tuli kuin tilauksesta, sillä se varmasti helpotti allergiasta kärsiviä.

hcr-päivä

HCR-päivä on sujunut hienosti, vaikka en erityisemmin näistä iltapäivän lähdöistä välitäkkään. Viimeiset jumitukset ravisteltiin aamulla Helsingin urheiluhieronnassa upouudelle pöydälle, sillä sain kunnian olla tulevana maanantaina avattavan uuden toimipisteen ensimmäinen asiakas! 🙂 Hienot ja avarat tilat ovat viimeistelyä vaille valmiit ja sijaitsevat Eerikinkatu 9:ssä. Vanha toimipiste Fredrikinkatu 49:ssä jatkaa myös edelleen.

IMG_1

HCR on tärkeä välietappi itselleni ennen Tukholmaa, vaikka en varsinaista aikaa lähdekään tavoittelemaan. Lähes vuosi on kulunut siitä, kun viimeksi on ollut numerolappu tämän harrastelijajuoksijan rinnassa ja tuntuu, että juoksussa on tapahtunut paljon tällä välillä. Siitä on tullut helppoa – tai ainakin helpompaa! Nopeudet ovat hieman kasvaneet ja sykkeet tulleet alemmas, eikä mitään isompia vaivoja ei ole ollut. Joten, totta kai toivon, että tänään saan juosta näissä hyvissä tunnelmissa maaliin ja jatkaa siitä matkaa sitten vielä muutaman kilometrin verran.

Päivän juoksusuunnitelma on siis seuraava: 2-3 km + puolimaraton + 5-6 km. Olen ajatellut tavoitella maltillista alle 6 minuutin kilometrivauhtia puolikkaalla, mutta jos juoksu tuntuu hyvältä, en nyt varsinaisesti ajatellut himmaillakkaan 😀 Onneksi paikalla on paljon tuttuja juoksukavereita, joiden kanssa voidaan lämmittelyssä hioa vielä kisakuviot kuntoon! Arvoin viimeiseen asti, millä varusteilla lähden HCR:lle ja päädyin seuraavaan:

kuva 1

Ja kyllä vain, olen viime aikoina alkanut juosta musiikin kanssa. Tämä oli aiemmin ehdoton ei itselleni. Näin ne ajat muuttuu, tällä hetkellä nimittäin tuntuu, että saan keskityttyä parhaiten juuri napit korvilla.

Mutta nyt – kamppeet niskaan ja pelipaikoille!!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *