Hae
Juoksujalkaa

Pakka kasaan ja ilon kautta viimeistelytreeneihin!

Viimeksi tuli kirjoitettua vähän diipimpi juttu ja sen myötä ajatukset ovat taas selkiytyneet. Kiitos kannustavista ja rauhoittavista kommenteista sekä Facebookissa että livenä. Vaikka olen rauhallinen maaliin selviämisen suhteen, niin ajatuksissa kolkuttelee, että haluan ylittää maaliviivan nopeammin kuin viime vuonna. Edes pari minuuttia 😉 Toiveena on myös, että voisin tehdä sen samoilla hyvillä tuntemuksilla kuin viime vuonna.

kuva 11

Tuntuu, että tuleva juoksu on nyt enemmän päästä kiinni kuin jaloista, joten on aika kasata pakka ja ottaa viimeisistä treeneistä ilo irti! Viikonloppuun mahtui pari kevyttä treeniä, joilla sain viime sunnuntain pitkällä lenkillä väsyneitä jalkoja availtua. Toisen niistä tein valmennettavani kanssa radalla ja toisen, leppoisan lenkin hölköttelin itsekseni. Naureskelinkin, että olen hyvä antamaan viime hetken vinkkejä juoksuun, lepoon, ravintoon sekä ajatusten kasaamiseen maratonille tähtääville valmennettavilleni, täytyisi varmaan ottaa itsekin ne vinkit käyttöön! 😀

kuva 4

Tällä viikolla ei ole tarkoitus enää huhkia treenejä väkisin, vaan yrittää saada enemmän tuota ajatusmaailmaa kasaan ja iloa juoksuun. Ja löytää aikaa lepoon.

kuva 6

Tänään illalla on vuorossa Tukholmaan lähtevien ASAlaisten ja muiden juoksukavereiden yhteistreenit. Ilma ei ole enää näin aurinkoinen ja kaunis kuin viime päivinä, mutta toivon, että sieltä se rentous juoksuun viimeistään löytyy! Ei enää mitään jalkoja kuormittavaa treeniä ole luvassa, vaan pointtina enemmänkin avaavat vedot huolellisine lämmittelyineen ja palautteluineen.

Tuskin maltan odottaa, että vihdoin päästään koneeseen ja kohti Tukholmaa – siihen on kuulkaa muutama päivä enää!!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *