Hae
Juoksujalkaa

Tukholma – täältä tullaan!!

Terveisiä Helsinki-Vantaalta, lento kohti Tukholmaa lähtee ihan pian. Iiiik ja jeee, huomenna juostaan!

Jännitystä on ilmassa, mutta hyvällä tavalla. Osallistujia on ennätysmäärä, lähes 22 000 juoksijaa, 93 maasta. Tunnelmat eivät voisi olla korkeammalla! Tähän on vuoden verran enemmän tai vähemmän valmistautunut. Varmasti olisi paljon asioita, joita olisi voinut tehdä enemmän tai toisella tavalla, mutta onneksi on vielä muutakin elämää 🙂

En jaksa enää analysoida, miltä jalat ja toisaalta pää tuntuvat, näillä mennään ja niin hyvin kuin mahdollista! Vaihtaakaan ei voi. Olkoon sääkin mitä on, siihenkään ei voi enää vaikuttaa. Nyt on aika nauttia ja juosta! Mukaan on pakattu niin pitkää kuin lyhyttäkin lahjetta ja hihaa, joten ei pitäisi tulla varusteiden suhteen ongelmia. Kengät on vanhat luottokamut Adidas Adizero Tempot, joilla kipittelin myös viime vuonna, vanhemmalla mallilla tosin.

kuva 1

kuva

Sitten vaan koneeseen, huomenna numerolappu rintaan ja viivalle hymyssä suin. Toivon kaikille mukaan lähteville kevyitä askelia, juoksun nautintoa ja mahtavaa maratontunnelmaa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *