Hae
Juoksujalkaa

Shock Absorber RUN HRM saatavilla nyt Suomessa!

Helteiset terveiset Toscanan auringon alta! Lomaa on jäljellä vielä muutama päivä ja olo on rentoutunut. Täydellinen ajoitus tähän maratonin perään…

Shock Absorberilta kantautui tänne mukavia uutisia! Olen odotellut uusien Run HRM (Heart Rate Monitor) urheiluliivien saapumista ja nyt niitä on vihdoin saatavilla myös Suomesta! Ilokseni pääsen sovittamaan oikean koon heti lomaltapaluun jälkeen.

shockabsorber

Run HRM urheiluliiveissä on rinnanympärysnauhaan integroidut sykeanturit ja sykemittarin kiinnitys neppareilla etupuolella. Uskon, että tämä ratkaisee pitkälti sykevyön hiertämisongelman ja muutenkin, mitä vähemmän ylimääräisiä härpäkkeitä, sitä enemmän voi keskittyä itse suoritukseen.

Ainoa miinuspuoli tässä vaiheessa on, että Suunnon lähetinyksikkö ei sovi yhteen liivien kanssa. Polar, Garmin ja Sportstracker toimivat, joten eipä auta kuin alkaa etsiä rinnalle toista mittaria, vaikkapa sitten lainaan. Nimittäin – nämä urheiluliivit ovat kuin suora vastaus huutooni ja ehdottomasti testaamisen arvoiset. 🙂 Kokemuksia käytöstä tulossa sitten myöhemmin…

s00bz-black

RUN HRM
(HEART RATE MONITOR)

KOOT (INT) B-DD 70-85

  • rinnanympärysnauhaan integroidut sykeanturit
  • nepparikiinnitteisille sensoreille
  • juoksijalle suunniteltu pehmeä, saumaton sisäosa

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *