Hae
Juoksujalkaa

Akut ladattuna kohti seuraavia suunnitelmia!

Lomaviikko takana ja akut ladattu! Nyt riittää taas virtaa helposti kesälomaan saakka 😉

Toscanaa voin kyllä suositella lomakohteeksi lämpimästi. Lensimme Roomaan, joka onkin ainoa paikka, missä olen aiemmin Italiassa käynyt. Kentältä vuokrasimme auton ja ajoimme Pesciaan, lähelle Luccaa. Sijainti oli hyvä, koska siitä oli helppo tehdä päiväreissuja lähikaupunkeihin, mm. Pisaan ja Firenzeen. Paikka sopii hyvin myös aktiivilomakohteeksi.

kuva 2

kuva 3

kuva 5

kuva 4

Helteinen viikko Toscanassa sujui puoleenväliin asti täysin ilman ajatustakaan juoksusta, mutta sitten alkoivat mäet houkutella liikaa. Lisäksi lukuisat pyöräilijät, jotka treenasivat talomme lähistöllä, eivät auttaneet asiaa, sekaan oli päästävä. Juoksijoita noissa korkeuksissa ei paljon näkynyt, mutta tosiaan pyöräilijöitä sitäkin enemmän, kun kannustimme toisiamme mäen huipulle.

kuva15

kuva 23

kuva 12

kuva 4

Päivälämpötila kipusi reilusti yli 30 asteeseen ja syke myös melko korkeisiin lukemiin, kun hissuttelin mäkeä ylös. Hiki virtasi, jonka jälkeen oli mukava pulahtaa kylmään altaaseen. Mahtava tunne treenin jälkeen! Kummasti riitti virtaa jaloissa taas, liekö syynä sitten riittävä lepo ja palautuminen Tukholman jälkeen vai ihan vaan riittävä pasta- ja hiilaritankkaus. 😀

kuva 6

Paluu arkeen on paras aloittaa lyömällä lukkoon seuraavat tähtäimet. Otin ja ilmoittauduin siis Amsterdamin marathonille. Lyhyt on ihmisen muisti, ajattelen toisaalta, ja samaan aikaan olen aivan innoissani aloittamassa ”uudet treenit” 😀 Lokakuussa on jälleen reilut 42 kilometriä askellettavana ja Vantaa vaihtui lennosta Amsterdamiin. Suunnitteilla on juosta syksyllä lisäksi joku puolimaraton ja esimerkiksi kympin testikisa, joka voisi olla vaikkapa YIMBY 2014. Ei ollenkaan hassumpi ajatus ja idea taustalla.

kuva

kuva 10

Kerrottakoon tässä myös, että julkinen tavoite Amsterdamissa on parantaa omaa aikaa (4.27), mutta oma salainen tavoite on päästä 4.15 tietämille. Syksyllä myös puolimaraton on mentävä alle kahden tunnin.

Muutamat tutut ovat kyselleet minulta, että eikö ole hirveää kertoa julkisesti näitä tavoitteita, jos ei sitten pääsekään niihin? Haha! 😀 Ei tietenkään, sehän vaan antaa lisäpotkua ja yritystä hommiin! En ota näitä omia tavoitteidenasetteluja kuitenkaan ihan niin vakavasti, vaikka aina tosissaan treeneissä huhkinkin. 😉

kuva 9

kuva 8

Hommat etenevät tästä siten, että huomenna starttaamme prjctASA -liikettä niveliin naisten kanssa Break Sokos Hotel Caribiaan Turkuun, jossa vietämme pari päivää treenien ja projektin päätösjuhlien merkeissä. Kivaa ohjelmaa tulossa, vaikkakin vähän haikein mielin yhteinen treenikevät päättyykin. 

Ensi viikolla ajattelin suunnata piiiiitkästä aikaa ryhmäliikunnan pariin; suunnitelmissa ainakin BodyAttackia ja RPM -tunteja sekä vihdoin pääsen myös salille! Juoksutreenit Amsterdamia varten aloitetaan pikapuoliin, mutta nyt on aikaa nauttia ja vouhkata hetki muustakin kuin juoksusta 🙂

Reipasta viikonloppua!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *