Hae
Juoksujalkaa

Juhannusviikon suunnitelmissa VO2 -testit

Vietimme loistavat pari päivää viikonloppuna prjctASA -liikettä niveliin naisten kanssa Turussa! Lauantaina vetäisimme Sokos Hotel Break Caribiassa lihaskuntotreenin ja päälle vesijumpan, jonka jälkeen oli aika hieman juhlistaa hienosti sujunutta projektia. Sunnuntaina teimme yhteisen lenkin hienoissa maisemissa ennen kotiinlähtöä.

Projektista kokonaisuudessaan luvassa lisää myöhemmin, mutta jo tässä vaiheessa voi todeta, että hienon treenikevään olemme saaneet yhdessä viettää!

sokoshotelcaribia

prjctasa

Liikettä niveliin naisia odottelevat vielä lopputestit elokuussa ja syyskuussa osa porukasta osallistuu prjctASA liikettä niveliin nainen –joukkueella Tough Viking kisaan! Itse pysyttelen kannustusjoukoissa osan naisten kanssa ja lupasimme kannustaa jokaisen maaliin, läpi haastavan radan. Mahtavaa naiset!!

Juhannusviikko käynnistyy omalla salitreenillä ja huomenna suuntaamme Jarnon kanssa VO2 testeihin. Testi tehdään juoksumatolla ja niissä selvitetään aerobisen ja anaerobisen kynnyksen sykearvot ja vauhdit, lepoaineenvaihdunnan sekä maksimaalisen hapenottokyvyn VO2max (l/min & ml/min/kg). Samaan aikaan jännityksellä ja innolla odotan, sillä en ole aiemmin tällaista testiä tehnytkään. Testit tulevat hyvään saumaan, sillä niiden avulla on jälleen mahdollista tehostaa ja järkevöittää omaa harjoittelua. Tästäkin lisää myöhemmin!

kuva 1

Nyt oikein mukavaa viikkoa kaikille, toivotaan lämpenevää säätä loppuviikkoa kohti!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *