Hae
Juoksujalkaa

Lisää tällaisia kesäviikonloppuja!

Vaikka tänään sää ei taas kovin kesäiseltä tunnukaan, perjantaina ja lauantaina pääsin vihdoin siihen kesätunnelmaan, jota olen tässä jo odotellut. Toisaalta säiden kylmyys ei tällä hetkellä sen enempää vaivaa, sillä tämä viikko täytyy vielä paiskia töitä ennen lomaa. Toiveena kuitenkin olisi saada lisää näitä toiminnan kesäviikonloppuja – niistä saa niin paljon virtaa arkeen.

kuva15

kuva

Istuimme ystäväni kanssa aurinkoista iltaa kaikessa rauhassa Cafe Regattassa, kun saimme kutsun testata SUP Cafe Regattassa SUP-lautoja (stand up paddle). Opastuksen, alun haparoinnin ja tärisevien jalkojen jälkeen uskalsimme lähteä vähän kauemmas melomaan. Melko nopeasti lauta alkoi tuntua sen verran vakaalta, että hommasta pystyi nauttia. Totesimme saman tien, että uusinta otetaan heti ilmojen lämmettyä.

kuva 7

Sup_2

Tarkoituksena on ensi kerralla lähteä kiertämään Seurasaari, joka tarkoittaa noin parin tunnin suppailua. SUP-lautoja voi vuokrata Cafe Regattasta koko kesän – näiltä miehiltä 😀 Menkää ihmeessä testaamaan!

SUP_1

 

kuva 4

Pienistä iloista koostui myös lauantai, sillä lenkille pystyi pitkästä aikaa lähteä shortseilla ja topilla. Olen nyt palannut näiden pk-lenkkien ja -kunnon kasvattamisen pariin varsin onnistuneesti. Lauantain reilu 16 kilometriä sujui varsin leppoisasti ja sykekin pysyi aisoissa. Kaikista tärkeintä on kuitenkin, että näiltä lenkeiltä on jälleen löytynyt ilo ja nautinto juoksemiseen!

kuva21

Olenkin ajatellut rakennella rauhassa juoksukuntoa tässä kesä-heinäkuun ajan ja pitää juoksun vähän taka-alalla. Jo tässä vaiheessa alkaa tuntua paremmalta ja ajatus juoksemaan lähtemisestä nostaa tunnelman kattoon! Suosittelen kaikille välillä irtaantumista omasta lajista ja tietysti muutenkin pieni rentoutuminen, varsinkin näin kesäaikaan, ei ole pahitteeksi.

Laura_kaannetty

Sateisena sunnuntaina löytyi myös onneksi sopiva väli lenkille. Maisema oli täysin pysähtynyt, mutta ilma oli lämmin ja oikeastaan juuri täydellinen sunnuntai-happihyppelylle. Sääennusteet näyttävät paranevan sitä mukaa, kun loma lähestyy, joten sitä kohti mennään. Mukavaa viikkoa harmaudesta huolimatta, mä painun nyt salille!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *