Hae
Juoksujalkaa

Lomalaisen paluu

Kolme viikkoa täydellistä irtiottoa kaikista töistä ja velvollisuuksista teki hyvää. Näköjään tarvitsin lomaa myös blogista, vaikka alun perin ajatuksena oli kirjoitella tänne kesällä tiheämmin omista treeneistä. Elin lomaviikot täysin ilman aikatauluja ja menin fiilispohjalta sinne, mikä tuntui kunakin päivänä parhaalta. Kaikista vähiten tuli istuttua kotona koneen ääressä.

Loma oli täydellinen ja sujahti tietenkin aivan liian nopeasti ohi. Onneksi kesä jatkuu vielä, vaikka päiviin aikatauluja ja rutiineja tuleekin.

kuva 1

Blogin sijaan Instagram päivittyi kesän aikana tiheämmin. Sieltä näkyy treenitunnelmia, jotka tein kesäloman aikana pääosin juosten ja salilla. Lisäksi makoilin rannalla ja puistoissa sekä kävin muutamia kertoja rentoutumassa SUP-laudalla, viimeksi eilen. Pyöräilin joka paikkaan kunnes lopulta, viimeisenä lomailtana takarengas räjähti puhki. 😀 Tänään töiden jälkeen on siis luvassa reissu pyörähuoltoon, sillä ilman pyörää en selviä iltaakaan.

kuva 8

kuva 2

Juoksun suhteen tein enemmän hyvän mielen lenkkejä, lukuun ottamatta muutamia porrastreenejä Malminkartanossa. Niissä syke huiteli taivaissa ja hiki lensi. Perus lenkeillä nautin siitä tunteesta, ettei tarvinnut kyttäillä nopeuksia ja sykkeitä jatkuvasti. Treenejä Movescountiin lataillessa, on helppo huomata, että vauhti on hidastunut huimasti keväästä, mutta en jaksa stressata siitä (vielä)…

kuva 5

kuva 7

Tällä viikolla on aika palata taas suunnitelmallisten lenkkien ja treenien pariin. Amsterdamin maraton se siellä siintää 12 viikon päässä! Tänään on vuorossa kevyt lenkki, ennen huomisen kovempia prjctAmsterdam -porukan yhteistreenejä Joonaksen johdolla. Nyt on vahvasti sellainen tunne, että tästä tulee hieno juoksusyksy!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *