Hae
Juoksujalkaa

NRJ Workout – ryhmäliikunnan riemua elokuussa Helsingissä

Elokuu kolkuttelee ja viime vuotiseen tapaan odottelen jo innolla NRJ Workout -ryhmäliikuntatapahtumaa. Juoksun lisäksi on säännöllisesti päästävä hikoilemaan kunnolla eri ryhmäliikuntatunneille ja suosikkejani ovat ehdottomasti Les Mills tunnit.

Helsingissä, Kaapelitehtaalla 29.-30.8.2014 järjestettävässä NRJ Workout -tapahtumassa on jälleen monipuolinen kattaus mm. eri Les Mills tunteja huippuohjaajien vetämänä. Kahden päivän aikana on mahdollista valita yli kolmestakymmenestä ryhmäliikuntatunnista omansa ja päästä kokemaan liikunnan riemu isossa porukassa.

NRJ Workoutissa tuntitarjontana on mm. Les Mills -tuntien suosikit GRIT™, BODYPUMP™, BODYATTACK®, CXWORX®, BODYCOMBAT. Tarjolla on myös joogaa sekä uutuutena tapahtumassa C-WORKOUT tunnit Energy,Total,Battle ja Flow.

CaptureNRJWORKOUTHKI

Perjantain loppuhuipentumana on luvassa Rähinä Treenit, joista vastaavat Elastinen, Uniikki ja Brädi. Heidän livenä soittamiin biiseihin on tehty tapahtumaa varten oma, kaikille treenaajille sopiva koreografia. Eli liikuntaa ja bileet samassa paketissa, pakko päästä mukaan! 😀 Lauantain tapahtuman kruunaa treeniin yhdistetyt Live DJ:t.

kuva 2

Itse osallistuin tapahtumaan myös viime vuonna ja täytyy sanoa, että tunnelma Kaapelitehtaalla on loistava. Huippuohjaajat sekä -tunnit on kerrankin kasattu saman katon alle ja omista suosikeista voi näppärästi tiukan treenin tai käydä tutustumassa uutuustunteihin. Niin ja onhan tapahtumassa mahdollista myös shoppailla treenivaatteita samalla ja yllättäen jotain saattoi tarttua mukaan…

kuva 1

Ensi viikolla ASAn Facebookissa arvotaan 3kpl kahden päivän lippua NRJ Workout -tapahtumaan (ovh 69e / ovelta 85 e). Tykkää meistä Facebookissa ja pysy mukana! 🙂

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *