Hae
Juoksujalkaa

Viikonlopun treenit ja muuan kesälomailta Ruoholahdessa

Jälleen yksi toiminnallinen kesäviikonloppu takana! 🙂

Sain käyttööni viikonlopun aikana uutta kuvamateriaalia, joista muutama kuvituksena tässä. Nimittäin, yksi kesäloman aurinkoisista illoista oli pyhitetty kuvauksille Ruoholahdessa. Kuvaajana oli Markku Lempinen, jonka erityisosaamista ovat nimenomaan sporttikuvaukset.

Näissä kuvissa olevat vaatteet: Lorna Jane.

Otimme sekä fiilistelykuvia, että vähän toiminnallisempia juoksukuvia ja olen lopputulokseen todella tyytyväinen. Vihdoin voin jälleen freesata blogin ilmettä muillakin kuin iphonella otetuilla kuvilla. Mukana kuvauksissa oli myös ystäväni, joka loihti hetkessä upeat kuvauskampaukset, sen perinteisen itsetehdyn ponnarin sijaan… Hänen kanssaan ollaan aiemminkin väännetty sporttikampauksia. 🙂

Lauantaina treenasimme prjctAmsterdam -porukan kanssa Helsinki Core Trainersilla. Alkulenkin ja kuntopiirin lisäksi teimme dynaamisia venytyksiä, jotka osuivat ainakin itselleni täydelliseen ajankohtaan. Niiden ansiosta jalat tuntuivat tänään melko hyviltä aamun lenkillä, joka sisälsi 10 min lämmittelyn jälkeen 55 minuuttia kiihtyvänä ja loppuun 20 min palauttelua.

Kiihtyvä treeni on itselleni ollut aina pieni mörkö ja varsinkin noin pitkäkestoisena. Vauhtia on vaikea lisätä maltilla, mutta kuitenkin tarpeeksi rohkeasti, että treenistä saa kaiken hyödyn irti. Loppupuolella pitäisi olla jo kohtalaisen tukalat oltavat. Tässä harjoituksessa vauhtia lisättiin aina 5 minuutin välein ja mielestäni sain melko tasaisesti vauhtia lisättyä. Huomasin kuitenkin lopussa, että voimia jäi liian paljon tämäntyyppisen harjoituksen jälkeen. Täytyy vielä tarkemmin tutkiskella dataa, kun ehdin ladata treenin koneelle, mutta ensi kerralla täytyy olla rohkeampi!

Mielestäni tällainen kiihtyvä harjoitus on hyvä tehdä matolla, jolloin vauhtia on helpompi kontrolloida. Kelien kylmetessä (toivottavasti ei vielä pitkään aikaan!) tulen tekemään näitä kiihtyviä treenejä sisätiloissa.

Muuten viikonloppu on jälleen tullut vietettyä ulkona auringosta nauttien ja sunnuntaiseen tapaan Regatassa SUP-lautaillen. Tänään sai huomata leppoisan lajin toisen puolen, tuolla vastatuulessa ja aallokossa meloen. Kunnon  parin tunnin kokovartalon tehotreeni!

Tästä hyvillä mielin uuteen viikkoon! 🙂

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *