Hae
Juoksujalkaa

NRJ WORKOUT & Midnight Run – Täältä tullaan sporttiviikonloppu!

Mahtava sporttiviikonloppu käynnistymässä! Perjantai-illan ja lauantai-aamupäivän jumppailen Kaapelitehtaalla NRJ Workoutissa ja lauantai-iltana kirmaan Midnight Runissa.

NRJ Workoutissa olen ilmoittautunut parille suosikkitunnille perjantaina, mutta luonnollisesti eniten odotan illan Rähinä treenejä. 😀 Lauantaina yritän ottaa vähän iisimmin, että jaloissa löytyisi vielä virtaa tuohon 10 kilsan yöjuoksuun. Koska kaksi kivaa tapahtumaa osui samaan ajankohtaan, täytyy pitää huoli siitä, ettei tule vedettyä kummassakaan tapahtumassa puoliteholla ja säästellen. Enpä kyllä usko.

Pohkeissa tosin on jo valmiiksi pientä jumitusta tällä hetkellä. Syytän liian vähäistä lihashuoltoa tiistain mäkitreenien jälkeen sekä torstain (positiivisena) yllätyksenä juostua 13 kilsan lenkkiä. Pientä ensiapua tässä ehtii vielä jaloille antaa, varsinkin ennen lauantain juoksua.

Midnight Runille lähden nauttimaan juoksusta ja tapahtuman tunnelmasta. Olin viime vuonna yleisön joukossa ja mieli teki juoksemaan. Huomenna pääsenkin ilokseni mukaan ja samalla testailen uusia Peak Performancen juoksuvaatteita; takkia sekä trikoita. Kuten aiemmin totesin, merkin juoksuvaatteet eivät ole kovin tuttuja, lasku- ja vapaa-ajan vaatteita olen käyttänyt jo useita vuosia.

Ensivaikutelmana kovin pätevän ja laadukkaan tuntuisista juoksuvarusteista on kyse. Vaikka takki on todella kevyt ja ohut, huomenna varmasti t-paidalla ja trikoilla pärjää itse juoksussa.

Viikonloppuun mahtuu myös Kampin avajaiset, jossa täytyy ehdottomasti piipahtaa! Avajaisissa on luvassa erilaisia kisoja sekä mahdollisuus haastaa korisliigaan nousseita Helsinki Seagulls -pelaajia korinheittokisassa sekä tietysti jääkiekkoliigan kovimman joukkueen HIFK:n pelaajia lämärikisassa.

Sen verran tapahtumien täyteinen viikonloppu alkamassa, että instagramiin varmasti tulee päivitettyä tunnelmia @juoksujalkaa.

Energistä viikonloppua!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *