Hae
Juoksujalkaa

Enkat uusiksi?!

Heh, melko mahtipontinen otsikko, mutta oon aika fiiliksiss√§ tuosta lauantain Midnight Runista! ūüėÄ

Sporttiviikonloppu eteni mukavissa tunnelmissa ja lauantaina odottelin malttamattomana pääsyä juoksemaan. Samalla kuulostelin jalkoja, joilla olin jumppaillut koko perjantain Kaapelitehtaan betonilattioilla NRJ Workoutissa. Kaikenlaisia tuntemuksia ehti päivän aikana tulla, mutta rennoin mielin pyöräilin Senaatintorille hyvissä ajoin odottamaan Midnight Runin starttia.

Tapahtumassa oli paljon tuttuja ja tietysti j√§in pari kertaa suustani kiinni. Odotteluaika meni nopeasti ja yht√§kki√§ kuulinkin l√§ht√∂ryhm√§√§ni jo kuulutettavan. Rynt√§sin kohti starttia ja kirmasin koko aidatun alueen, suorilta viivalle, jossa l√§ht√∂ olikin jo tapahtunut. Eip√§ ehtinyt paljon en√§√§ viivalla j√§nnitell√§ ūüėÄ

Strategia toimi selv√§sti, sill√§ pienen spurtin j√§lkeen rauhoitin askeleen ja otin hyv√§t asetelmat ryhm√§n keskivaiheilla. T√§ytyy ehk√§ ottaa muissakin kisoissa tavaksi. ūüėČ

Juoksu eteni hyvällä vauhdilla koko matkan ja pakko myöntää, että koskaan kymppi ei ole tuntunut noin lyhyeltä ja helpolta! Pitkästä aikaa voin sanoa, että juoksu rullasi. En seuraillut aikaa tai vauhtia reitin varrella ihmeemmin vaan luotin hyvään tunnelmaan ja jonkunlaisen flown saavutinkin, sillä yhtäkkiä huomasin olevani maalissa ja pysäytin kellon aikaan 52.31.

kuva 5

Juoksun lomassa testailin Peak Performancen juoksuvaatteita ja hienosti toimi!

Olen pari vuotta sitten juossut radalla kympin testijuoksun, joka taisi silloin mennä alla tunnin Рolisikohan aika ollut 57 minuuttia. Muistan myös, että se tuntui todella pahalta. Näillä ajatuksilla lähdin lauantaina juoksemaan, mutta aika äkkiä tajusin, kuinka kivaa oli juosta. Hieno reitti, kanssajuoksijat ja kannustajat eivät ainakaan huonontaneet tunnelmaa, päinvastoin!

Joten enn√§tysh√§n se oli, mutta kaikista parasta oli se, ett√§ olisin voinut vaikka saman tien l√§hte√§ kiert√§m√§√§n uuden kierroksen.¬†Lupaa hyv√§√§ maratonia ajatellen ja vaikka yrit√§n pit√§√§ p√§√§n kylm√§n√§, niin kyll√§h√§n tuo antaa lis√§motivaatiota! No, treenit eiv√§t ¬†t√§st√§ ainakaan helpotu, sill√§ ”koutsi” oli sit√§ mielt√§, ett√§ harjoitusvauhteja t√§ytyy hieman korjailla t√§m√§n juoksun pohjalta uusiksi…

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *