Hae
Juoksujalkaa

Kiireestäkin saa nauttia!

On taas jokasyksyisen ”blogissa on kiireiden vuoksi vähän hiljaisempaa” -päivityksen aika. 😀

Sekä töissä että vapaa-ajalla mennään nyt sellaista vauhtia, että on vaikeuksia pysyä perässä. Tai ehtiä levätä, ainakaan pitkiä unia. Tai liikkua, ainakaan säännöllisesti. Tai syödä, ainakaan kovin järkevästi. Mutta se siitä, tuttu tilanne välillä kaikille. Koska näin kiireinen tilanne ei ole pysyvää, on heittäydyttävä mukaan ja yritettävä saada kaikki ilo irti tehdyistä jutuista. Kiireellä ei tarvitse olla negatiivista kaikua, päinvastoin, kivoja asioita tapahtuu ja nimenomaan pienessä hopussa saa tehtyä kaikista eniten. Ongelma on se, että tunnit eivät meinaa riittää asioiden tekemiseen!

Sen verran paikasta toiseen säntäily ja epäsäännöllisyys yrittivät kuitenkin ottaa valtaa, että viime viikkoa varjosti pieni flunssa. Onnekseni se oli melko nopeasti ohi, eikä päässyt missään vaiheessa pahaksi. Se vaati viikon täyden levon liikunnasta ja ekstrasatsin vitamiineja. Näköjään flunssankin voi hoitaa ”tehokkaasti” pois. 😉

Viime sunnuntaina pääsin jo testaamaan varoen kympin lenkin ja alkuviikonkin lenkit tuntuivat kunnon puolesta jo aivan normaaleilta.

Loppuviikon ainoa haaste on se, että seuraava mahdollisuus kunnon treenille, ajan puutteen vuoksi, on vasta sunnuntaina. No, siihen satsataan täysillä sitten! Silloin on luvassa kestoltaan melko pitkä treeni: 3 km lämmittely + 10 km puolimaratonin tavoitevauhtia (tai kovempaa) + 3 km palauttelua.

Uskon vakaasti siihen, että keskittyminen muutamaan kunnolliseen treeniin viikossa palkitsee ja kehittää enemmän kuin stressaaminen tekemättömistä treeneistä tai huolimattomasti tehdyt harjoitukset. Joka tapauksessa maraton lähestyy ja prjctAmsterdam otti tällä viikolla konkreettisen hypyn eteenpäin, sillä nyt meillä on lentojen lisäksi varattu myös majoitus! 😀

Aurinkoista viikonjatkoa!

p.s. Instagram päivittyy huomattavasti tiheämmin.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kuvat: Markku Lempinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *