Hae
Juoksujalkaa

Sunnuntain tempotreenit

No niin! Sunnuntain juoksutreeni takana ja hyvinhän se meni!  Olin oikein odottanut tätä treeniä koko viikon. 🙂

kuva

Instagram: @lauraenroth

Aamu alkoi pitkien yöunien jälkeen rauhallisella aamupalalla ja parin tunnin sulattelun jälkeen oli aika startata lenkille.

Alkuun 3 km lämmittelyä ja sen jälkeen 10 km tempojuoksua ja loppuun 3 km palauttelua. Tuo tempo-osuus oli alun perin tarkoitus juosta omaa puolimaratonin tavoitevauhtia, mutta taisinpa juosta kovempaa. 😉 Osuuden (10km) aika oli melkolailla sama kuin Midnight Runissa juostu ennätys eli 52 minuuttia ja rapiat. Reitti Keskuspuistossa vaan huomattavasti mäkisempi. Olen todella tyytyväinen!

Nyt alkaa selkeästi olemaan tällaisten ”lyhyiden treenien” vauhdit kohdillaan. Vielä on onneksi aikaa pariin pitkään ja rauhalliseen lenkkiin ennen Amsterdamia. Sieltä se maratonkunto kaivellaan ja sykkeitä lasketaan…

kuva1

Movescount: LauraEnroth

Huomenna on luvassa palauttelulenkki, tiistaina ja torstaina jälleen opiskelua, joten keskitän ajatukset keskiviikon kovempaan treeniin sekä viikonlopun pitkään lenkkiin. Siinäpä ensi viikon suunnitelmat.

Nyt nauttimaan sunnuntaista!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *