Hae
Juoksujalkaa

Tukea kevyeen liikuntaan – ShockAbsorber Sports Padded

Olen testannut ShockAbsorber RUN HRM ja RUN -liivien lisäksi ShockAbsorberilta myös kevyempään liikuntaan soveltuvia Sports Padded -liivejä. Nämä kevyesti topatut ja muotoillut liivit soveltuvat parhaiten siis rauhallisempaan liikuntaan, eivätkä anna riittävää tukea esimerkiksi juoksuun tai hyppyjä sisältäviin harjoituksiin, joihin soveltuvat parhaiten juuri RUN -liivit.

s015f-black

Ulkonäkö, väri ja liivien kevyt toppaus miellyttivät silmää saman tien ja nämä sporttiliivit saavat vähän näkyä varsinaisen urheilutopin altakin. 🙂 Olen käyttänyt Sport Padded -liivejä lähinnä kävelyllä, pyöräillessä ja pari kertaa salillakin. Liiveissä on tukeva, kolmella hakasella kiinnitettävä takaosa ja säädettävät olkaimet.

Ainoana pienenä miinuksena mainittakoon topin takaosan malli. Topin selkäosa on malliltaan klassisempi, eikä niin sanottu ”painijaselkä”. Yleisesti ottaen pidän eniten urheiluliiveissä juuri painijaselästä, koska suurin osa topeistanikin on sen mallisia. Vierastan sitä näkyä, että alustopin olkaimet näkyvät varsinaisen topin alta. No joo, menee vähän hienosäädöksi ja toki istuvuus ja soveltuvuus edellä mennään, mutta se nyt tuli näistä miinuspuolena esiin.

10373009_809850969024937_6433911082671689545_o

Liivit kiinnitetään selästä kolmella hakasella ja sen oikean koon löydettyä nämäkin liivit tarjoavat napakkaa tukea. Mutta tosiaan siihen rauhallisempaan liikkumiseen, kuten kävelylenkeille, kehonhuoltoon ja venyttelyyn. Näitäkin voisi taas harkita enemmän omaankin ohjelmaan…

KOOT A 70-80, B-D 70-85

  • kevyesti muotoiltu bandeau-kuppiosa
  • näyttävä, verkkomainen päällyskangas
  • säädettävät olkaimet
  • selästä aukeava hakaskiinnitys

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Kuvat: Shock Absorber Finland Facebook

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *