Hae
Juoksujalkaa

Nyt(kö) niitä muita lajeja?

Hah, tämä kirjoitus on ollu luonnoksissa jo jonkun aikaa ja kun nyt palasin sen pariin, alkoi vähän naurattaa. Tekstin piti alun perin käsitellä sitä, kuinka juoksun ollessa nyt hieman sivuosassa, olen palannut muiden lajien pariin. Mitäs sitä on tullut sitten viime viikkoina tehtyä?

No juostua! 😀

Okei, yksi yllättävimmistä hyppäyksistä muiden lajien pariin oli muutama viikko sitten, kun sisko sai houkuteltua Zumbaan. Ajatus oli itselleni vähän vieras, en ole välttämättä noiden tanssillisten jumppien vakiokävijä, vaikka tanssikokemusta löytyykin taustalta. Harvemmin kuitenkaan kieltäydyn mistään liikuntaehdotuksesta, varsinkin kun kyseessä on 90 minuuttinen Zumbamaraton!

Kuva 1

Instagram: @juoksujalkaa

Ei tullut siitä lajista suosikkia, mutta olen myös kaivanut sauvat esiin ja suunnannut pitkille sauvakävelylenkeille. Näillä kävelyillä vierähtää reilusti tunti tai parikin, mikä tekee siitä tehokasta hommaa. Sykekin nousee kivasti, varsinkin jos yhdistelee lenkin varrelle riittävästi mäkiä. Hyvää liikettä istumatyön vastapainoksi.

IMG_8685

Viime aikoina olen aikataulun vuoksi tehnyt jonkin verran treeniä myös kotona. Kuntopiiri yhdistyy hyvin lenkin yhteyteen, kun alkulämmittelyksi käy heittämässä pienen lenkin ulkona. Aikataulusta riippuen lenkki on itselläni vaihdellut 20-60 minuutin välillä. Hien saa hyvin pintaan siis kotonakin ja jos haluaa lisätehoa, välineiksi voi ottaa jumppapallon, käsipainot ja kahvakuulan.

Salillakin on tullut huhkittua ja ilmoille on heitetty idea myös sulkapallopelistä lähiaikoina. Näin siis edetään. Kaukana taitavat olla ne ajat, kun ehdin käydä testailemassa myös täysin uusia lajeja. Ehkä joskus taas, joten mitäpä sitä kieltämään, juoksun parissa mennään, vaikka yritys on edelleen monipuolistaa omaa liikuntaohjelmaa jouluun saakka.

Kuva

Salille juostessa tämä Salomonin reppu on ollut älyttömän hyvä. Ei heilu eikä hypi selässä.

Vielä en ole odotuksista ja yrityksistä huolimatta ryhmäliikuntatunneille ehtinyt, lukuun ottamatta spinningiä. Sinne oli tarkoitus suunnata myös tänään, mutta miten kävi?

Lenkkarit eksyivät jalkaan – heippa, mä lähden nyt lenkille! 😉

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *