Hae
Juoksujalkaa

Aikatauluton viikonloppu ja ASAn joulukalenteri

Vihdoin vapaa ja aikatauluton viikonloppu. Nyt kävi niin, että karsin kaiken suunnitellun ohjelman tänä viikonloppuna, jotta voisin levätä. Paljon jäi kivoja suunnitelmia väliin, mutta onneksi ystävät ovat ymmärtäväisiä ja antavat anteeksi. 🙂 Tämä tuli tähän väliin nimittäin tarpeeseen, enkä kovin usein tee tällaisia ”ohareita”. Välillä kuitenkin on mietittävä myös omaa jaksamista.

Ainoa pakollinen kalenterimerkintä oli lauantai-aamun ravitsemustieteen tentti, mutta koska sieltäkin vapauduin jo klo 11 jälkeen, jäi vielä pitkä päivä aikaa monenlaiseen puuhailuun. Viikonloppu onkin tuntunut todella pitkältä. Siihen on mahtunut sopivassa määrin mm. urheilua ja lepoa, leffoja, keilausta sekä hyvää ruokaa.

Treenailla olen ehtinyt salilla, Yoogaian parissa kotona sekä juoksulenkeillä. Tänään oli vuorossa 16 kilometrin lenkki, joka oli pisin lenkki maratonin jälkeen. Ja aivan mahtavassa säässä sai juosta! Aurinko paistoi koko matkan, eikä ihan tuntunut siltä, että on vuoden pimein aika ja huomenna on joulukuun ensimmäinen päivä…

IMG_9094

Testissä adidas Aktiv Grete Boostit, jotka hurmasivat saman tien sekä ulkonäöllään että juoksutuntumalla.

Testissä adidas Aktiv Grete Boostit, jotka hurmasivat saman tien sekä ulkonäöllään että juoksutuntumalla.

Joulukuusta puheen ollen; kannattaa olla huomisesta alkaen tarkkana. Me ASAlaiset olemme jälleen kerran, perinteiseen tapaan, väsänneet eetterin monipuolisimman ja kovimman joulukalenterin.

Sieltä löytyy joka päivä erilaisia urheiluun ja hyvinvointiin liittyviä palkintoja. On vaatetta ja varusteita, mutta myös erilaisia palveluja ja pääsylippuja. Voin kertoa, että heti huomenna lähtee melko mukava palkinto jakoon. 🙂 Kannattaa siis osallistua ja seurata ASAn Facebookia sekä osallistua Instagramissa ja Twitterissä tunnisteella #asajoulu.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *