Hae
Juoksujalkaa

Liika rentous näkyy ähkynä

Otsikko kuvaa omaa olotilaa tällä hetkellä. 😀 Nyt näyttää nimittäin pahasti siltä, että olen ottanut tämän maratonin jälkeisen rentoilun vähän turhankin kirjaimellisesti.

Reilun vuoden verran, kalenterin lähes jokainen ilta ja viikonloppu on ollut ohjelmaa täynnä. Viikot viiletetään omalla kiireisellä aikataululla ja viikonloput on täynnä kaikenlaista kissanristijäistä. 🙂 Kivoja juttuja toki, joita ei halua missään nimessä jättää väliin. Tähän kun yhdistää viime aikojen treenien epäsäännöllisyyden sekä istumatyön – yhdistelmä alkaa ontua.

lornajane2

Toki treenikertoja tulee viikon aikana, mutta aika rauhallisella tasolla tässä ollaan viime ajat menty. Lyhyitä lenkkejä ja ja muutamat salitreenit silloin tällöin. Lisäksi lähinnä kotitreenejä, missä Yoogaia on ollut pelastukseni. Niistä mietteistä lisää voi lukea Yoogaian blogista. Ihmiselle, joka on tottunut treenaamaan säännöllisesti ja kohtalaisen kovallakin teholla (yleensä maraton tähtäimessä) muutos on iso ja aiheuttaa ikävän olon melko nopeasti. Ja tiedän, että välillä on hyvä ottaa iisimmin myös treenien suhteen, mutta rajansa kaikella, varsinkin jos tuloksena on jatkuva ähky. 😀

On siis tilannepäivityksen aika, mikä tarkoittaa kalenterin käteen ottamista. Näinhän se on, että joka tilaisuuteen ei vain voi aina osallistua, jos vastapainona on oma hyvinvointi. Rasteja siis ylimääräisten menojen päälle ja paluu säännöllisempien treenien pariin.

lorna_jane

Näistä syistä johtuen aionkin viettää vähän erilaisen joulukuun ja pikkujouluajan. Koska tammikuussa on tarkoitus aloittaa muutenkin juoksutreenit, mikseipä kuntoa pohjustaisi jo näin joulukuussa? 😉 Ja joo, ilmoittauduin myös Prahan maratonille. Se juostaan 3.5.2015, joten vappujuhlinnoillekin voi heittää jo tässä vaiheessa hyvästit!

Noin! Jälleen kerran, kun se on tässä näin kirjoitettuna, ajatukset näyttävät selkeämmiltä ja olo kevyemmältä. 🙂

Pirteää loppuviikkoa harmaasta maisemasta huolimatta!

p.s. Jos haluat ensi vuodelle yhtä upean ja motivoivan Lorna Jane -kalenterin kuin minulla on ollut tänä vuonna – osallistu ASAn joulukalenteriarvontaan tai käy shoppaamassa se (ja muut joululahjat) tulevana lauantaina Kampin CashCow Clothing -liikkeestä (5.krs).

lornajane

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

4 kommenttia

 1. Karoliina kirjoitti:

  Vitsi kuinka siisti juttu toi Prahan maraton!! 🙂 Iso peukku sille!! Tavoitteiden asettaminen kyllä tuo heti ryhtiä treeneihin! Ja tiedän myös tosi hyvin tunteen, että liika rentoilu ei tee hyvää! Mulla ollut ihan sama juttu aina välillä, mutta onneksi sen oman olon saa normalisoitua aika nopeasti kun liikkuu enemmän ja syö terveellisemmin! 🙂

  • Laura kirjoitti:

   Joo, oon innoissani taas kun sain seuraavan suunnitelman lyötyä lukkoon! 🙂 Se on just näin ja onneksi oman olon tunnistaa niin hyvässä kuin huonossakin nopeeta ja voi tehdä korjaavia liikkeitä 🙂 Terkut torstaihin!

 2. Juoksuttaa kirjoitti:

  Kisoihin ilmoittautumisesta tulee kyllä aina hyvä fiilis. Minä olen vähän miettinyt sitä Prahan maaliskuun puolikasta. Mies vaan ei tuntunut olevan hirveen innostunut, jos yhteisistä matkoistakin tulee juoksupainotteisia 😉

  • Laura kirjoitti:

   Niin tulee! 🙂 Se puolikas kuulostaa myös tosi hyvältä ja onneksi sen jälkeen voi keskittyä myös lomailuun 😉 Mut siihen on näköjään tultu, että ei oo enää lomareissua ilman juoksukisaa 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *