Hae
Juoksujalkaa

Lenkkitreffeiltä virtaa loppuviikkoon!

Olipas mukavat lenkkitreffit tänään Karoliinan kanssa. Juoksimme kympin verran ja täytyy sanoa, että eipä kyllä edes huomannut ajan ja kilometrien kulkua siinä jutustellessa. Oli kiva vaihtaa kuulumisia ja kuinkas muutenkaan kuin juoksun merkeissä! Näitä lisää 🙂

IMG_9351

IMG_9354

Juoksun lisäksi tein tällä viikolla paluun omalle salilleni Forever Herttoniemeen. Olen aivan innoissani pääsystä jälleen ryhmäliikunnan pariin, vaikka salilla on epäsäännöllisen säännöllisesti tullut käytyä koko ajan. Ryhmäliikuntatunnilla viimeksi varmaankin joskus kuukausia sitten. Nyt kuitenkin saan taas lempitunnit viikko-ohjelmaan.

IMG_9316

Käynnistin oman paluuni maanantaina heti Eerika Kiutun vetämällä Bodycombatilla ja ne ilmanyrkkeilyt ja -potkut kyllä tuntuvat edelleen! Tuli huidottua ilmeisesti kaikkien näiden ryhmäliikunnattomien kuukausien edestä 😀 Tekee hyvää pitkään vaivanneeseen ylävartalon jäykkyyteen ja kipeyteen, joten siinä voisi olla yksi viikon vakkaritunti. Ehdottomat suosikit RPM ja Bodyattack siellä tulevat ainakin olemaan.

Joulun ajan on vielä varmasti melko epäsäännöllistä vakiotuntien suhteen, menen tunneille ja salille silloin kun ehdin. Lähellä siintää kuitenkin todella hyvältä kuulostava kevätohjelma. Tuskin maltan odottaa, sillä kuulin muutamat tuntimuutokset ja -uutuudet, jotka odottavat heti 7.1. käynnistyvän kevätkalenterin myötä. Siitä lähtien rytmitän viikkooni 2-3 ryhmäliikuntatuntia, juoksun lisäksi tietysti.

Huhh, sitten ajattelin uhrata muutaman ajatuksen joululahjoille… Yritän tehdä viikonloppuna täsmäiskut kauppoihin, mieluiten mahdollisimman tehokkasti ja kivuttomasti. Hyvä pohjustus edesauttaa 😀 Vähän on muutenkin vaikeuksia uskoa, että jouluaattoon on tasan viikko!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

6 kommenttia

 1. Hanna kirjoitti:

  Kivat juoksutreffit teillä ollut. Yhdessä juostessa kilsat aina vilahtelevat nopeammin kuin yksin juosten. Mullakin on kaikki joululahjat hankkimatta. Ihannetilanteessa yksi tavaratalokäynti riittäisi. Ei ole munkaan suosikkipuuhaa… Kivaa joulun odotusta!

  • Laura kirjoitti:

   Moi Hanna! Kivaa joulun odotusta myös sinne ja kepeitä juoksukilometrejä ensi vuodelle! 🙂

 2. Kim kirjoitti:

  Kun kerran näytätte esimerkkiä niin pitäkää ne heijastinliivit päällä.

  • Laura kirjoitti:

   😀 Kiitos kommentista! Kyllä asianmukaiset heijastimet oli juostessa päällä! Kuvaustilanteessa uskaltauduimme olla ilman, kun heijastimet varastivat kuvissa koko shown. 😉

  • Karoliina kirjoitti:

   Jep, heijastimet ehdottomasti juostessa päällä pimeällä! 🙂 Kuvissa se heijastaa jopa hieman liian hyvin, joten kuvanoton ajaksi otin pois, ja sitten laitoin kyllä kiltisti takaisin päälle, kun jatkettiin matkaa! 😉 Kiitos huolehtimisesta Kim!

   Lauralle vielä kiitos seurasta! Uusiksi pian! 🙂

   • Laura kirjoitti:

    😀 Esimerkillistä toimintaa! Kiitos itsellesi, ens vuoden lenkkitreffit kalenteriin pian 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *