Hae
Juoksujalkaa

Kohti uutta vuotta!

Joulu ja välipäivät ovat sujuneet mukavissa merkeissä. Olen päässyt hyvään lomavireeseen, vaikka varsinainen lomareissu siintää vasta edessäpäin! Tahkon rinnetilanne näyttää lupaavalta ja lämpötila siellä on myös nousussa, joten ulkoilua on luvassa. Mahtavaa päästä laskemaan taas pitkästä aikaa! Tarkoituksena on pakata laskuvaatteiden lisäksi myös juoksu- ja salivermeet mukaan, katsotaan mitä kaikkea ehditään. 🙂

Koska pikku flunssa vaivasi jouluna, tein melko rauhallisia lenkkejä, lähinnä siskon koiran kanssa. Tänään palasin salille ja huomenna on myös tarkoitus käynnistää päivä urheillen, sillä loppupäivä sujuu autossa, matkalla kohti Tahkoa!

IMG_7867

IMG_7876

Tällä hetkellä blogit täyttyvät katsauksista vuodesta 2014 ja suunnitelmista ja lupauksista tulevalle vuodelle. Niitä on kiva lukea ja olisi ollut mukava itsekin kirjoitella tähän väliin sellainen. Kerrankin aion kuitenkin aloittaa järkevästi pakkailut reissua varten jo tänään, ettei taas jäisi viime tippaan… Ehkä sellaisen katsauspostin menneeseen ja tulevaan voi tehdä vielä ensi vuoden alussa. 🙂 Sellainen kirjoitus nimittäin konkretisoi hyvin, mitä kaikkea mahtuu yhteen vuoteen niin liikunnan kuin muunkin elämän saralla, vaikka tuntuu, että juuri oltiin vuoden 2014 alussa.

Testailin muuten tänään aamusmoothiessa postissa tulleita Voimaruoka -annospusseja. Vaikka en ole mikään tällaisten ”pussiruokien” ystävä tai kannattaja, täytyy sanoa, että jos haluaa tutustua Superfoodeihin tai niiden käytön aloittaa, tuosta helpommaksi se ei tule. Samassa pussissa kaikki viherjauheet, marjat, hedelmät ja entsyymit. 😉 Muutenkin mielestäni maistui hyvältä oman banaani-ananas-mustikka-manteli -smoothien joukossa.

IMG_9494

FullSizeRender

Mutta nyt pakkailujen kimppuun! Voi olla, että Tahkon kuulumiset eivät päivity reaaliajassa blogiin, mutta Instagramista voi seurata tiheämmin. 🙂 Varmuuden vuoksi haluan kiittää jo tässä vaiheessa kaikkia tänäkin vuonna mukana kulkeneita lukijoita, toivottaa ihania vuoden viimeisiä päiviä ja kaikkea hyvää vuodelle 2015! <3

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *