Hae
Juoksujalkaa

Lasketellen vuoteen 2015

Tahkolla vierähti neljä päivää ja siinä samalla vaihtui myös vuosi. 🙂

IMG_9528

Saavuimme uuden vuoden aatonaattona mökille lumisateen saattelemana ja aattoaamuna suuntasimme osan porukasta kanssa saman tien mäkeen. Toinen osa lähti hiihtoladuille ja juoksupoluille.

IMG_9533

IMG_9543

IMG_9561

IMG_9551

IMG_9564

Ensimmäisen päivän laskut alkoivat sujua jälleen alun totuttelun jälkeen ja rinteet  olivat vielä melko hyvässä kunnossa. Uuden vuoden aattolaskujen yhteydessä kävimme tarkastamassa myös Tahkon legendaarisimman after skin, Pehkubaarin, joka aloitti hienosti valmistautumisen vuoden vaihtumiseen. 😉

Toisen päivän laskuissa aamupäivä sujui mukavasti, mutta lopupäivästä rinteet olivat kyllä täyttä puuroa.

IMG_9604

IMG_9610

IMG_9562

Rinteessä tuli laskettua siis yhteensä 3 päivää, joista viimeisenä päivänä jalat joutuivat viimeistään todella töihin. Rankkaa reisijumppaa noin muutenkin, mutta etenkin kaatolumisateessa. 😀 Se oli kuitenkin samaan aikaan myös paras laskupäivä, mäessä huhkittiin 6 tuntia. Samalla tuli testattua Kari Traan lasketteluasun vedenpitävyys, joka oli 100 %. Siitä lisää vielä erillisessä kirjoituksessa.

IMG_9642

IMG_9650

IMG_9648

IMG_9652

IMG_9658

IMG_9663

Tällä reissulla halusin panostaa enemmän rinteeseen ja laskuihin, sitä pääsee tekemään nykyään niin harvoin. Yhtenä aamuna vetäisin kuitenkin  lenkkaritkin jalkaan.

IMG_9637

Kaiken kaikkiaan mahtava reissu maratonmuijien kanssa, joka piti sisällään sopivassa suhteessa urheilua, liikuntaa, rentoilua ja juhlimista, kuten tyyliin kuuluu. Näin tasapaino säilyy ja mielenkiinto kasvaa 😀 Maratonmuijat jatkaa kohti uusia kujeita ja reissuja, muutamat on jo suunnitteilla.

Siinä se nyt on, vuosi 2015 – kuin tyhjä paperi, johon voi suunnitella omat kuviot, joita kohti pyrkiä. Kaikkiin asioihin ei voi toki aina itse vaikuttaa, mutta toisaalta moniin asioihin voi ja niitä kohti suuntaan tänä vuonna erityisen valoisin ja innokkain mielin. 🙂

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *