Hae
Juoksujalkaa

Treeniviikkojen kulkua

Pitkästä aikaa eilen sunnuntaina tuli vedettyä vähän yhteen menneitä treenejä ja suunniteltua tulevaa viikkoa. Kun sunnuntaina tekee alustavan suunnitelman ja aikataulutuksen viikon liikuntojen ja muiden menojen suhteen, niissä on paljon helpompi pysyä, treeneistä tulee suunnitelmallisia sekä muita menoja on helpompi ujuttaa mukaan.

Kuvituksena sekalaisia puhelimesta löytyneitä kuvia viime viikkojen varrelta, joita on jo Instagramissakin nähty.

IMG_9519

IMG_9745

Juoksulenkkejä tulee edelleen vain muutamia viikon aikana ja täysin fiilispohjalta. Jonkin verran tulee myös juostua matolla sisällä. Pian juostaankin taas toden teolla, joten tällä hetkellä nautitaan tästä tilanteesta. 🙂 Nyt uuden ryhmäliikunnan kevätohjelman myötä olen ottanut kaksi vakiotuntia viikkooni ja toivon, että saan ne mahdutettua koko kevään aikatauluuni.

IMG_9719

IMG_9723

Nämä ovat RPM (LesMillsin sisäpyöräilytunti) sekä Bodyattack, jotka ovat Forever Herttoniemen kevätohjelmistossa 60 minuuttisena. Nämä ovat nimittäin ohjelmistossa olleet välillä 45 minuuttisia, eivätkä ole innostaneet kovinkaan paljoa. Joten 60 minuuttiset saivat jo valmiiksi hyppimään ilosta. 😀 Myös salilla on tullut käytyä pari kertaa viikossa.

IMG_9708

IMG_9522

Tälle viikolle kaavailin seuraavanlaista ohjelmaa.

treeniviikko

Ma: Juoksulenkki

Ti: RPM

Ke: Sali

To: Lepo

Pe: BodyAttack

La: Juoksulenkki

Su: Sali/ lenkki

IMG_9700

IMG_9683

IMG_9688

IMG_9744

Reipasta alkanutta viikkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

p.s. Testailen kevään aikana paljon uutuuskenkiä, joista jo adidas Grete Boostit sekä New Balance Fresh Foam Zantet ovat päässeet tositoimiin. Niistä ennakot voi käydä lukemassa ASAn puolelta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *