Hae
Juoksujalkaa

Praha mainittu!

Kyllä kyllä 🙂 Prahan maraton on tosiaan mainittu ja sitä kohti mennään! Startti on toukokuun 3. päivä klo 9. Ai että on taas mahtavaa saada konkreettinen etappi harjoittelulle!

Olen alustavasti suunnitellut tässä noin 12 viikon juoksuohjelmaa. En halua alkaa huhkimaan liikaa ja liian aikaisin, mutta toisaalta on oltava riittävästi aikaa treeneihin. Varsinaisen maratonharjoittelun aloitan siis helmikuussa, siihen saakka painopiste enemmän ryhmäliikunnassa ja salilla, normilenkkien lisäksi.

Maanantaina kävin juoksemassa vähän pidemmän lenkin Keskuspuistossa, virkistävässä pakkaskelissä.

IMG_9756

IMG_9763

Ilmoittautumisen Prahaan hoidin My Next Run -palvelun kautta. Tästä palvelusta on mainittava ihan erikseen, sillä tällaista olen ehtinyt jo muutaman vuoden toivoa. Loistava sivusto, jossa saman osoitteen alla voi hakea ja löytää juoksutapahtumia ympäri maailmaa. Parasta siinä on mielestäni helppokäyttöisyys ja selkeys. Tapahtumista saa hyvän kuvan nopeasti ja tiivistetysti, jonka jälkeen voi siirtyä näppärästi lukemaan lisää tapahtuman omilta nettisivuilta.

Suosittelen ehdottomasti ja aion hoitaa jatkossa omat juoksukisani suunnittelut ja ilmoittautumiset palvelun kautta.

IMG_9764

My Next Runin etusivulta voi hakea tapahtumaa esimerkiksi kaupungin nimellä, jolloin se tuo kaikki esimerkiksi Prahassa järjestettävät juoksutapahtumat. Juoksutapahtumia voi selailla myös esimerkiksi kilometrien mukaan, jolloin ohjelma listaa esimerkiksi kaikki 10 km, puolimaratonit ja maratonit, joista on näppärä valita mieluisensa.

My Next Run on unelmapalvelu juoksijalle, joka haluaa löytää kaikki tapahtumat saman osoitteen alta kätevästi. Yhdellä silmäyksellä saa tiivistetyn kuvan tapahtumasta ja myös itse ilmoittautuminen sekä maksu oli selkeä hoitaa. Toisaalta se on myös loistava paikka selailla jälleen uutta ”lomamatkaa”, joka luonnollisesti sujuu juoksun merkeissä… Hehee, tähän on tultu!

Nythän on kuitenkin niin, että samaan aikaan Prahassa ja lähiseudulla pelataan myös lätkän MM-kisat, joten voitte kuvitella, että täällä ovat matkasuunnittelut kuumimmillaan… Sattumalta osuu nimittäin pari leijonien peliä samalle ajankohdalle! 😉

IMG_9766

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *