Hae
Juoksujalkaa

Testiviikonlopun antia

Viikonloppu sujui todellisten varustetestien merkeissä. Se alkoi perjantain Bodyattackilla, jossa testasin uusia 2XU kompressiotrikoita. Olen käyttänyt 2XU:n vaatteita jo muutaman vuoden sekä treeneissä että muutenkin vapaa-ajalla. Olen täysin myyty niiden laadukkuudesta sekä tuntumasta. Enkä ole selkeästi ajatusteni kanssa yksin, sillä katukuvassa vilisee Suomessakin X-logoja jo mukavasti. 🙂

Trikoissa on uuden Mid Rise –mallin myötä menty entistä parempaan istuvuuteen ja käyttömukavuuteen. Ohut ja kiristävä vyötärönauha on nimittäin vaihtunut leveämpään ja sulavalinjaisempaan resoriin. Vyötärönauha onkin ollut ainoa hieman häiritsevä tekijä merkin aiemmissa trikoissa, mutta nyt sekin asia on korjattu! Lisäksi uusi X-logo heijastimella on yksinkertaisesti upea.

IMG_9810

IMG_9806

Samaan aikaan testiini saapuivat myös kahdet adidaksen juoksukengät. Adidas adizero ace boost sekä adidas adizero tempo boost, joista molemmista minulla on kattavaa aiempaa kokemusta. Tosin nyt malleihin on tullut odotettu muutos, sillä molemmat kengät ovat niin sanotusti “boostattu”.

ace boost

IMG_9849

IMG_9850

Acet vetäisin heti perjantaina jalkaani Bodyattack-tunnille ja lauantai sujui sitten varsinaisten triplatreenien parissa. Sormet syyhysivät nimittäin sen verran myös toisten testiin tulleiden juoksukenkien, adidas tempojen kanssa.

Vaikka olin suunnitellut jo viikonlopun treenit etukäteen, ne muokkautuivat hieman. Lisäsin lauantai-aamupäivään lyhyen ja reippaahkon lenkin, uudet tempot jalassa. Tempoihin olen luottanut jo useamman vuoden ja niillä olen myös suurimman osan maratoneistani juossut. Vähän jännitti, mitä tuo boost-pohjamateriaali on tehnyt kengille, vaikka en epäillyt sen toimivuutta kyllä yhtään. Lenkiltä suuntasin RPM-tunnille Herttoniemeen, jonka jälkeen tein vielä pienen kuntosalitreenin. Vapaista viikonlopuista on otettava kaikki irti ja tietysti liikunnan parissa. 🙂

tempo boost

IMG_9833

IMG_9844

Sunnuntaina vietin nimipäivää kahdenkin aamupalan merkeissä ja illemmalla kävin juoksemassa tempoilla vielä alle kympin lenkin.

Hienoissa liikunnallisissa merkeissä ja testipuuhissa siis sujui viikonloppu. Tähän kun lisää vielä pitkät yöunet, niin patterit on ladattu uutta viikkoa varten. Se onkin hyvä, sillä päivätyössäni on tällä hetkellä sen verran hektiset ajat, että kaikki lisäenergia on tarpeen.

IMG_9862-1

IMG_9864

IMG_9865

Reipasta alkanutta viikkoa!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *