Virtaa välipaloista
Tiistaina oli mukavaa ohjelmaa luvassa, Välipalat virtaa superfoodeista –kirjan julkistamistilaisuudessa.
Monnan ja Ainon olen tavannut muutamia kertoja aiemmin, Maijun ja Hannan nyt ensimmäistä kertaa. Mielenkiintoinen ja ehdottomasti käyttöön tuleva kirja omaankin keittiöön! Heti tiistai-iltana kirjaa selatessa teki mieli testata resepti jos toinenkin. Pidän siitä, että kirjassa olevat terveelliset välipalaideat ovat nopeasti toteutettavissa ja helposti napattavissa mukaan – kuten välipalojen kuuluukin.
Kuten olen superfoodeista jo aiemminkin maininnut, suhtaudun niihin avoimella mielenkiinnolla ja mielelläni testailen uusia reseptejä oli niissä ns. superfood -jauheita tai ihan normaalejakin raaka-aineita. Varsinkin juuri välipaloihin liittyen kaikki uudet ideat ovat tervetulleita ja terveellisyys on tietysti plussaa.
Tilaisuudessa oli jälleen sellaisia herkkuja tarjolla, joita tulen aivan varmasti testaamaan myös omassa kotikeittiössä (mm. suklaa-kookosmysli).
Olen tässä viime aikoina ravitsemustieteen opintojen edetessä joutunut pohdiskelemaan omiakin ruokatottumuksia. Olen yhä enemmän vakuuttunut siitä, että avoin ja monipuolinen suhtautuminen ruokaan (ja ylipäätään elämän muihinkin osa-alueisiin) johtaa parhaisiin tuloksiin. Kartan kieltoja ja ehdottomuuksia (ei sokeria, ei viljaa, ei maitoa, ei alkoholia, ei lihaa jne.) ja suosin enemmän myönteisiä kokeiluja. Kokonaisuus ratkaisee, yhdellä ruoka-aineella ei saa pelastettua muuten pielessä olevaa ruokavaliota, vaikka kyseessä olisi mikä super-ainesosa.
Helppo se on toisaalta täältä huudella, sillä olen onnekkaassa asemassa enkä reagoi mistään ruoka-aineesta tai kärsi allergioista, vaan saan nauttia monipuolisesti kaikesta ruoasta.
xx Laura
@juoksujalkaa Facebookissa
@lauraenroth Instagramissa
Toivottavasti löydät kivoja vinkkejä kirjastamme. Kiva kun olit julkkareissa 😉
Kiitos, oli kiva olla! Ja varmasti löytyy vinkkejä käyttöön 🙂