Hae
Juoksujalkaa

Nettikauppaselailua itsetehdyt välipalapatukat mielessä

Uusi koti ja etenkin tuleva, isompi keittiö siintää jo silmissäni ja sen tiimoilta innostuin miettimään jälleen kotitekoisten välipalapatukoiden tekoa. Edellinen kokeilu näyttää olevan niinkin tuore kuin vuodelta 2012. 😀 Kotitekoiset proteiinipatukat – ja tiedät, mitä syöt on myös edelleen yksi suosituimmista teksteistä blogissani, joka kertoo mielestäni siitä, että proteiinipatukoiden kiinnostus ja kulutus on suurta. Pyrin itsekin pitämään laukussa aina varmuuden vuoksi jonkun välipalan mukana, jos ruokailuvälit venyvät.

Kauppojen hyllyt täyttyvät erilaisista patukoista, joiden ainesosaluetteloissa on valtavia eroja. Läheskään aina urheilupatukka ei todellakaan ole se ”terveellisempi herkku” tai valinta. Kuten aiemminkin kirjoitin, en ole energia- tai proteiinipatukoiden kannattaja tai suuri kuluttaja, mutta välillä ne puoltavat paikkaansa pitkien ja kiireisten päivien välipaloina tai tosiaan sen herkun korvikkeena. Etenkin, kun välipalat on itse tehty, tietää tasan tarkkaan, mitä syö.

Välipalapatukoita on erittäin helppo valmistaa itse ja tämä ajatus mielessä päädyin selailemaan tuotteita netistä. Törmäsin ainakin itselleni uuteen tuttavuuteen nu3 -nettikauppaan. Lähtisin tuota omaa edellistä kotitekoista patukkareseptiä hieman muokkaamaan ja suunnittelin tilaavani pari tuotetta kotiin. Ainakin pähkinävoita, taateleita ja pähkinöitä. Reseptiä päivitetystä välipalasta tulossa mahdollisesti myöhemmin, kunhan saan ne aikaiseksi valmistaa. 😉 Aiemmin olen tehnyt hankintani lähinnä isompien markettien hyllyiltä, joissa on nykyään kattava valikoima sekä Ruohonjuuresta.

rapunzel-espanjalaiset-luomumantelit-500-g-23411-0718-11432-1-catalog rapunzel-kivettoemaet-luomutaatelit-500-g-33181-7630-18133-1-catalog rapunzel-neljaen-paehkinaen-tahna-luomu-500-g-23351-8394-15332-1-catalog

Erityisen innokas olin muuten myös samassa nettikaupassa myynnissä olevista Supermood -tuotteista, jotka ovat kiinnostaneet minua jo siitä hetkestä lähtien, kun kuulin niiden tulosta. Koska tässä kyseisessä nettikaupassa saa näköjään toimituskulut ilmaiseksi yli 29 euron ostoksiin, saattaa ostoskoriin livahtaa pari tuotetta niin kauneuden puolelta kuin mm. yhdeltä suosikkiteemerkiltäni YogiTea. Green Chai –tee on houkuttanut jo pitkään ystävän antaman vinkin perusteella, mutta kaupan hyllyt ovat ammottaneet tyhjyyttään siltä kohdalta.

2-x-yogi-tea-vihreae-chai-tee-luomu-2-x-17-kpl-92351-2253-15329-1-catalog

Otan mieluusti uusia, terveellisiä ja hyviä välipalapatukkareseptejä vastaan! 🙂

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *