Hae
Juoksujalkaa

Testissä: AirYoga

Tulin juuri kotiin AirYoga -tunnilta! Testitunnin järjesti Helsingin urheiluhieronta asiakkailleen maaliskuun alussa avattavassa Esport Bristolissa. HUH avaa uuden toimipisteen siis myös Aikatalossa, uusissa upeissa Esport Bristolin tiloissa.

IMG_0603

AirYoga sinällään oli kovin jännittävä ja mukava kokemus. Ohjaajana oli Harri Pitkänen, jonka selkeän ohjeistuksen avulla oli helppo päästä kiinni liikkeisiin. Liikkeet tehtiin katosta roikkuvan silkin avulla.

IMG_0604

IMG_0612

Tunti oli aloittelijoille suunnattu, mutta teimme myös muutaman hieman vaativamman pää alaspäin olevan liikkeen. Liikkeet tuntuivat juuri riittävän vaativilta ja helpoilta yhtä aikaa. Tunti päättyi erittäin mukavaan loppurentoutukseen silkin sisällä makoillen.

IMG_0611

Erityisesti pari lantionseudun avaavaa liikettä antoivat hyvän muistutuksen siitä, että ehkä jonkinlainen jooga olisi silloin tällöin paikallaan… No, lauantai-aamuna on luvassa venyttelyä eli tästä viikostahan tulee yllättävän kehonhuoltopainotteinen.

Voisin kuvitella meneväni toistekin AirYoga -tunnille, mutta se on varmaa, että Helsingin urheiluhierontaan ainakin menen – jo ensi viikolla!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *