Hae
Juoksujalkaa

Juoksu ja liikunta yhdistävät!

Jälleen on todettava, että liikunnalla on samanhenkisiä ihmisiä yhdistävä vaikutus! Olen saanut paljon uusia kavereita liikunnan ja tietysti blogin kautta, mutta myös juoksun parista. Näköjään myös asuinsijaintini on sellainen, että harpilla piirrettynä ympärillä on paljon lenkkeileviä kavereita, joiden kanssa on helppo sopia ex tempore juoksutreffejä.

Muutaman lyhyen ja pitkän lenkin olen jo juossut Heidin kanssa ja luvassa on lisää, kunhan muutto- ja messukiireiltä selviän. Yksi mieluinen yhteydenotto oli myös vanhalta lukiokaveriltani Marilta, jonka kanssa kävin viime viikolla lenkillä. Koska Mari on Suomen huippuyleisurheilijoita kestävyysjuoksun saralla, alkuun yhteislenkki vähän hirvitti, mutta se oli tietysti turhaa ja oli todella mukava vaihtaa kuulumisia lenkin lomassa. Vakiolenkkikaverinikin pysyy onneksi muutonkin jälkeen viiden minuutin päässä.

juoksua porukassa

Vaikka välillä nautin yksin juoksemisesta, on mahtava tietää, että ympärillä on niin paljon samanhenkisiä ihmisiä. Toisaalta hyväksi todettu on myös maratonpuhelu ystävälle leppoisan hölköttelyn lomassa. Kymppi sujahtaa kuin huomaamatta ja vauhti sekä syke pysyvät kurissa. 🙂

Myös GoExpo 2015 tarkoittaa yhdessä liikkumista ja lenkkeilyä. ASA on omalla osastollaan mukana jälleen ja itse pyrin olemaan paikalla perjantai illan, lauantain ja sunnuntain. Järjestämme messujen aikana tuttuun tapaan yhteislenkkejä sekä esittelemme mielenkiintoisia yhteistyökumppaneidemme palveluita ja tuotteita, joita pääsee testaamaan ja hypistelemään osastollamme. Mutta ennen kaikkea, olisi todella mukava päästä juttelemaan juoksusta, varusteista ja treeneistä ylipäätään, tulkaa siis ihmeessä paikan päälle moikkaamaan!

FullSizeRender

Liikunnan yhdistävästä vaikutuksesta puheen ollen, olettehan huomanneet, että HAKU on jälleen auki.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *