Hae
Juoksujalkaa

Viikonloppu täynnä messuja, mitäs mielessä seuraavana?

Viikonloppu meni täysin GoExpo messujen kimpussa. Melkoinen kolmen päivän rutistus jälleen, mutta sunnuntaina oli väsymyksen lisäksi erittäin tyytyväinen olo. Jälleen tiesi, miksi tätä hommaa tekee, vapaaehtoisesti. Mukavia kohtaamisia ASAn osastolla niin lukijoiden, kavereiden kuin yhteistyökumppaneidenkin kanssa – yhteislenkeistä nyt puhumattakaan.

IMG_0718

IMG_0687

Messut on jälleen vuodeksi lusittu ja jo sunnuntaina iski totuus vasten kasvoja. Prahan maratoniin on aikaa 8 viikkoa eli käytännössä 7 treeniviikkoa. Tämä on melko vähän, kun ottaa huomioon, että vaikka lenkkejä on kyllä tullut jonkin verran juostua, pisin lenkki on tähän mennessä ollut 20 km. Tietääpä ainakin, mitä puuhailee seuraavat viikot. 🙂

Tänään suuntaan kuitenkin spesiaali-kahvakuulatunnille ja huomenna Forever Herttoniemeen RPM -tunnille. Viimeistään sunnuntaina on kuitenkin tahkottava yli 20 kilometriä – juosten.

Muistattehan myös, että prjctASA – ylös sohvalta mies haku päättyy tulevana sunnuntaina!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *