Hae
Juoksujalkaa

Kahvakuulatreenit ulkona!

Se on kevät nyt! Maanantai oli aivan ihana keväinen päivä ja illalla odotteli mukava treeni. Olin saanut kutsun osallistua Heidin vetämään kahvakuulatreeniin ja toki suostuin ilomielin mukaan! Heidi laittoi vielä viestiä perään, että jos on hyvä sää, teemme treenin ulkona. Ja olihan se, aurinko oli paistanut koko päivän ja mittari kohonnut yli +10 ja vaikka tunti oli vasta illalla, kevään merkit oli huomattavissa.

IMG_0752

IMG_0749

IMG_0758

IMG_0768

IMG_0773

Juoksin paikalle kiireessä,kuten arvata saattaa ja ennalta suunniteltu leppoinen lämmittelyhölköttely vaihtui kunnon kirmailuun. Hyvä alkulämpö oli jo siis päällä, kun kuulaan tartuin. Teimme kokonaisvaltaisen patteritreenin lämmittelyineen ja vaikka olen paljon kahvakuulalla treenaillut, viime aikoina en ole noin pitkää harjoitusta pelkästään kuulalla tehnyt. Syke siis nousi ja lihaksissa tuntui – varsinkin seuraavana päivänä!

Treenin päätteeksi huitaisimme GreenStreetin Johanneksen valmistamat supersmoothiet huiviin ja lähdin juoksennellen takaisin kotiin. Ai että oli mahtava olo suihkun jälkeen!

IMG_0780

IMG_0789

Jalassa oli ensimmäistä kertaa New Balance 890 v5 kengät, joista edellinen versio oli tämä. Kunnon testiin joutuivat kengät siis heti tuoreeltaan – juoksua eri alustoilla: asfaltilla, hiekkatiellä, maastossa sekä mudassa (saatoin nimittäin eksyä Keskuspuistossa paluumatkalla ja yhdellä mutaisella osuudella ei ollut valoja…). Kengät eivät ole enää ihan noin tuoreen näköiset. 😀 Hyvä pito oli alustalla kuin alustalla ja toimivat hyvin myös kahvakuulatreenin ajan. Mainittakoon nämä ensikokemuksena.

IMG_0748

Jatkossa Greenstreet järjestää kahvakuulatreenejä (ja halutessaan smoothien saa myös tilattua mukaan) maanantaisin klo 18.30 Brahen kentällä. Ohjaajana Heidi Tainio. Osallistukaa ihmeessä! Edit 12.3.2015: Ensi maanantaista 16.3. lähtien treenit jatkossa joka tiistai.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *