Hae
Juoksujalkaa

Sporttityylillä viikonloppuun

Olen mestari viettämään aikaa, varsinkin iltaisin, Pinterestiä selaillessa. Perinteeksi muodostuneen perjantain motivaatio- /treenivaatekuvapostauksen teenkin tällä kertaa jakamalla Pinterestiin keräämiäni kuvia sporttityyli -kategoriassa.

Pinterestissä saattaa välillä kulua tunti jos toinenkin. Kauniit kuvat vievät mukanaan, koukuttavat, inspiroivat, motivoivat… ja kasvattavat hankintalistaa. 😀 Eivät ainoastaan tällä urheiluvaate-/ ja varustepuolella vaan keräilen kuvia myös esimerkiksi kauneuteen, kodin sisustukseen ja treenivinkkeihin liittyen. Ruokajutuista nyt puhumattakaan.

1

IMG_0814

2

Pinterestin kaltainen sähköinen kuvakirja on ihan parasta. Olen aina keräillyt kuvia mm. treeneihin, vaatteisiin, meikkeihin, kampauksiin ja sisustukseen liittyen, mutta ennen sähköistä aikaa kuvat kerääntyivät muovitaskuun tai kalenterin väliin naistenlehdistä repimällä. Nykyään homma on tehty hieman helpommaksi ja mikä parasta, kuvakirja kulkee lähes aina mukana. Pariinkin otteeseen on tullut mm. meikkihyllyllä tarkistettua tuote omasta Pinterestistä.

IMG_0802

4

IMG_0798

cee22ccf054e4820b8bd78919457711b7038a917

dc534d7b5d39eecea325badbf36ff9cd

Nämä kuvat ovat kerääntyneet omalle tililleni pitkältä aikaväliltä ja hauskinta on huomata, että tuotteet, jotka on muutamia kuukausia takaperin Pinterestistä keräillyt, on tullut myös itselle hankittua. Heh…

Ihanaa ja inspiroivaa perjantaita, itse vietän sitä vapaapäivän merkeissä ja viikonloppunakin kalenteri ammottaa tyhjyyttään. Tätä on odotettu!

Kuvat Pinterest

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Roosa kirjoitti:

    Toi Addun harmaa collaripaita on aivan ihana ja myytiiin asokselta aika äkäseen loppuun 🙁

    • Laura kirjoitti:

      Se on niin kiva munkin mielestä!! Mut tietty kaikki kivat myydään aina loppuun :/

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *