Hae
Juoksujalkaa

Kevät ja juoksu – täydellinen pari

Lähdin viime viikolla työmatkalle ja vietin loppuviikon minilomalla Pohjanmaalla. Torstai-illan “kympin normilenkki” yllätti itsenikin, sillä lenkistä muodostui oikein reipas 13 kilometriä ja vielä kiihtyvänä.

Kuinka siistiä päästä juoksemaan jo astetta kevyemmissä varusteissa, auringossa ja hyvä musiikki korvissa pauhaten!

IMG_0827

Perjantain vapaapäivän aloitin myös tietysti heti urheillen. Aamupalan jälkeen lenkkarit jalkaan ja aurinkolasit päähän, sillä sää oli jälleen aivan mahtava. Pitkä kaksi ja puolituntinen sujui hölkötellessä lapsuudenmaisemissa. Kilometrejä kertyi 23 ja mielestäni yhteissaldo näiden kahden päivän reissulta oli erinomainen. Saattoi hyvillä mielin keskittyä vapaaseen viikonloppuun.

IMG_0847

Kevät on aina ollut itselleni mieluisin aika vuodesta ja nyt juoksun myötä se on saanut erityisen merkityksen. Toki talvi on ollut vähäluminen ja juoksu on sujunut viimekin kuukaudet, mutta parhain tunne on se, kun päivät pitenevät, auringon ja valon määrä lisääntyy ja sää lämpenee. Siitä vaan saa joka vuosi niin paljon lisäenergiaa.

IMG_0836

Tämä meneillään oleva viikko onkin sitten ollut hieman kiireisempi. Täydellisen aurinkoiset juoksusäät houkuttelevat (ikkunan takana) kyllä, mutta aika meinaa olla kortilla. Tänään on kuitenkin legendaarinen juoksutreeni luvassa, kun vetäisen vanhan kunnon kolmen Cooperin putken. 😀 Myös tulevana viikonloppuna siintää pitkä lenkki, toivottavasti sellainen 25 kilometriä.

Sen jälkeen on 5 treeniviikkoa aikaa Prahaan.

Prahan tavoitteista ja ajatuksista luvassa lisää myöhemmin, sillä nyt lähden tuon ihanan (hullun) treenin kimppuun!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *