Hae
Juoksujalkaa

Prahan tavoitteesta

Seuraava juoksutähtäimeni on siis Prahan maraton 3.5.2015. Sinne lähtö tuli lopulta oikeastaan vähän yllätyksenä, sillä lokakuussa Amsterdamissa aloimme maratonmuijien kanssa jälleen heitellä ilmoille seuraavia reissuja. Leijumaan jäi moniakin vaihtoehtoja ja itselle jäi tuo Praha jotenkin houkuttelemaan.

Melko nopeasti huomasin, että jääkiekon mm-kisat alkavat samaan aikaan Prahassa ja kun luonnollisesti kotonakin innostuttiin asiasta – homma oli nakuteltu. Keväistä lomareissua pukkaa! Perjantaille on varattu lätkäliput, sunnuntaina sitten pitkä lenkki ja lomailuunkin on aikaa. Reissu mun makuun.

Mitä tulee Prahan tavoitteisiin, matka on tällä kertaa lomapainotteinen. Se poikkeaa myös aiemmista maratonreissuista, koska mukana ei ole perinteistä maratonporukkaa, jonka kanssa monen päivän hifistely, fiilistely ja valmistelu ovat olennainen osa reissua. Koko reissu; kaikki aikataulut, syömiset ja juomiset suunnitellaan maratonin ehdoilla ja iltaisin fiilistellään yhdessä kompressiosukissa. 😀

IMG_8484

IMG_8467

Näillä reissuilla jutut pyörivät tulevan juoksun, tankkauksen, varusteiden ja vauhtien suunnittelun ympärille. Se on helppoa, koska kaikilla on yhteinen tavoite ja juoksu nyt vaan sattuu pyörimään päällimmäisenä mielessä. Se on sinänsä ihan mahtavaa ja onneksi juuri tänään lukittiin syksyksi yhteinen maratonreissu kalenteriin! Parasta!

Juuri tällä hetkellä kuitenkin pieni tauko ja keväinen miniloma houkuttelevat enemmän. Maraton tulee juostua “siinä sivussa” muiden juttujen ohessa ja siksi tälle reissulle en ole aikatavoitetta asettanut. Aion nauttia ja juosta leppoisan pitkän lenkin Prahan maisemissa.

Maratonin juokseminen myös leppoisasti tarkoittaa kuitenkin sitä, että kyllä tässä treenailla saa ihan sinne toukokuun alkuun saakka. 😉 Tänään hölköttelin 25 km.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. Hanna kirjoitti:

    Siistiä. Mä lähden Prahaan keskiviikkona ja lauantaina juoksen siellä puolikkaan. Ajattelin myös lomailla siinä sivussa.

    • Laura kirjoitti:

      Ai niin, siellä on se puolikas nyt! Hurjasti tsemppiä juoksuun ja kivaa reissua! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *