Hae
Juoksujalkaa

Poikkeuksellinen viikko

Tällä viikolla on ollut vähän veto veks. En tiedä, vaikuttiko asiaan se, että viime viikonlopusta saakka oli puolikuntoinen olo. Koko alkuviikon kuulostelin, olenko tulossa kipeäksi vai mikä on homman nimi. Onneksi tauti ei kuitenkaan iskenyt vaan tällä hetkellä olo on mitä parhain.

IMG_0971

Sekä tiistaina että torstaina lenkille lähtö oli kuitenkin jostain syystä poikkeuksellisen vaikeaa ja oikeasti piti tsempata, että sain itseni kammettua ylös, ulos ja  lenkkarit jalkaan. 😀 Tätä ei usein tapahdu. Normaalistihan päivän yksi odotetuimmista hetkistä on se, kun saa lähteä urheilemaan!

Untitled2

Näinhän se on, että motivaatio on välillä hukassa täälläkin. Etenkin huomaan pitkien maratonille tähtäävien treenien loppusuoralla usein, että mitta juoksua kohtaan on tulossa hetkellisesti taas täyteen. Sen vuoksi tällä viikolla olen tehnyt pari lihaskuntopainotteista treeniä, juoksukerrat jäivät kolmeen ja kilometritkin alhaisemmiksi. Onneksi on vaihtoehtoja!

Lopulta viikon treenit tuli tarvottua kunnialla läpi, mutta eipä tämä viikko jää kovin kummoisena liikuntojen osalta mieleen. Muuten kyllä. Esimerkiksi mennyt viikonloppu on ollut noh, tähän astisen elämäni parhain. Olo on vähintään onnellinen.

Untitled

Tänään sunnuntaina tosin lenkilläkin jalka nousi jälleen tuttuun tahtiin, vaikka jätin sen suosiolla vain 15 kilometriin. Olkoon tämä viikko siis astetta kevyempi. Ensi viikonloppuna on pisimmän pitkän aika, yli kolmekymppisen, ja sen jälkeen on neljä viikkoa Prahaan.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *