Hae
Juoksujalkaa

Suunnitelmissa juoksulla maustettu pääsiäisloma

Kuten Instagramiin jo päivitin, tänään oli töissä merkittävä päivä ja tavoite, jota olen jo muutaman kuukauden tavoitellut, täyttyi. Olo on helpottunut ja onnellinen. Työpäivän jälkeen kun vielä pääsin jättämään jumit Helsingin urheiluhieronnan Tuukan pöydälle, keskiviikko alkaa olla hienosti pulkassa.

Tuukan kanssa juuri juteltiin, että aika mahtava tilanne, että vaikka kilometrejä ja treenejä kertyy viikottain kiitettävästi, olen säästynyt kivuilta ja loukkaantumisilta. Olen saanut hyvillä mielin treenailla terveenä (uskaltaako tätä edes ääneen mainita?) ja normi jumitkin ovat aina jääneet hierontapöydälle. On ollut omalta osalta hyvä valinta tällainen säännöllinen kehonhuolto ja ennaltaehkäisy.

Niinkuin Tuukka totesi, liian usein asiakkaana on niitä, joilla on jo joku paha tilanne päällä, jota lähdetään parantamaan. Tällöin juoksu ja treenit voivat olla pitkäänkin tauolla, jos homma on edennyt liian pitkälle. Ennaltaehkäisyllä on suuri merkitys, etenkin kun juoksu ja maratonharjoittelu ovat melkoisen kuormittavia keholle. Huhhissa säännöllinen vierailu siis kannattaa, sen olen tässä vuosien mittaan oppinut. 😉 Vielä ehtii pari kertaa pistäytyä, ennen seuraavaa isoa koitosta…

Pääsiäisen suunnitelmat ovat täällä päässä rentouttavan rauhalliset, sopivasti juoksulla maustetut. Neljän päivän loma tulee juuri oikeaan kohtaan! Ettei menisi liian leppoisaksi, muun muassa yli kolmenkymmenen kilometrin lenkki odottelee pitkänä perjantaina (sopiikin muuten hyvin teemaan) ja

tulevana lauantaina vietetään päivä juoksun parissa Stockan Liikkeelle -juoksutapahtumassa. Siellä olemme klo 11-17 teitä varten Joonaksen kanssa. Tulkaa moikkaamaan, juttelemaan juoksusta sekä juoksukengistä!

Kuvat: Markku Lempinen

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *