Hae
Juoksujalkaa

Kevään merkkejä!

Pääsiäislomat oli ja meni ja viikko on jo käynnissä hyvää vauhtia! Kevättä kohti mennään, sen tunnistaa tästä melkoisesta hässäkästä, joka aina keväisin koittaa. Kaikkea kivaa tapahtuu, joka rintamalla. Väistämättäkin lämpimämmät säätkin ovat edessäpäin, mahtavaa! Pieni yhteenveto vielä menneeseen neljän päivän vapaaseen, kuvituksena toimikoot pääsiäisen kuvat. 🙂

Torstaina heti työpäivän päätteeksi työvaatteet nurkaan ja treenivaatteet tilalle. Tein kotitreenin, jolla pääsee parhaiten ja nopeiten lomamoodiin.

Pitkäperjantaille olin jo etukäteen suunnitellut pitkän lenkin, josta tuli lopulta 30 kilometriä.

IMG_1152

IMG_1165

Oikeastaan olin asettanut tavoitteeksi 32 km, jolloin muutaman viikon päästä olisi enää kymppi päälle lisättäväksi, mutta reittivalintani meni siinä mielessä pieleen, että tuosta 30 kilsastakin jouduin pari viimeistä kilometriä juoksentelemaan lähiseudulla ympyrää. 😀 Toiseksi, jalat olivat aivan loppu. Reitille nimittäin osui myös kunnon lumihankipätkä, joka sai jaloista voimat täysin veks. Voin sanoa, että kokonaisuudessaan pitkis oli rankka, vaikkakin suurimman osan ajasta jalat rullailivatkin hyvin.

Lauantaina olimme Joonaksen kanssa Stockmannilla Liikkeelle –juoksutapahtumassa ja päivän seisoskelun jälkeen järkevä ja reipas juoksija olisi lähtenyt ehdottomasti availemaan jalkoja lyhyelle lenkille, mutta minäpä en lähtenyt. Ja homma kostautui kaksinkertaisena sunnuntaina. 😀 Jalat olivat melkoisen tukossa.

IMG_1171

IMG_1172

IMG_1173

Vasta maanantaina tein avaavan treenin jaloille ja sen jälkeen lihaskuntoa vielä kotona, jonka jälkeen on tuntunut ihan hyvältä. Toki tuon palautumisen olisi voinut järkevämminkin hoitaa alusta saakka. Maanantaina tuli juoksenneltua vielä illalla kuvauksissa, vakkarikuvaajan kanssa. Uusia kuvia tulossa siis bloginkin puolelle pikapuoliin.

IMG_1305

IMG_1314

IMG_1318

Pari viikkoa aikaa tehdä vielä muutama avainharjoitus ennen Prahaa. Hieman lisähaastetta siihen tuo tulevan viikon työmatka, jonka aikana varsinaisista treeneistä tuskin voi edes puhua. Totta kai lenkkarit lähtevät mukaan ja hotellilla on myös kuntosali, mutta aikataulujen vuoksi treenit jäävät varmasti melko hätäisiksi.

Stockan Liikkeelle -tapahtuma jatkuu ja ensi lauantaina olen siellä hikoilemassa Kari Traan yhteistreeneissä. Ensimmäistä kertaa Suomessa järjestettävistä maksuttomista treeneistä löytyy lisätietoa ja rekisteröityminen: Kari Traa Urban Training. Suosittelen lähtemään ehdottomasti mukaan!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *