Hae
Juoksujalkaa

Lauantain kaupunkitreeneissä iloa ja aurinkoa!

Kari Traa järjesti yhteistyössä Stockmannin kanssa huikeat yhteistreenit lauantaina. Kari Traa Urban Training kaupunkitreenitapahtuma on järjestetty aiemmin jo muissa Pohjoismaissa, mutta nyt treenien oli aika vallata myös Helsingin kadut! Treenit olivat osa Stockmannin Liikkeelle -tapahtumaa.

IMG_1388

IMG_1390

IMG_1404

Lähtö tapahtui Stockalta ja suuntasimme noin sadan naisen voimin kohti Senaatintoria ja hymyilimme auringon kanssa kilpaa. Ensimmäinen treenipiste oli Tuomiokirkon portailla, jossa mm. kipitimme portaita, teimme punnerruksia, kyykkyjä, polvennostojuoksua sekä lankutimme.

Jatkoimme juosten Kaivopuistoon, jossa oli seuraavana vuorossa jälleen toiminnallista treeniä kyykkyjen, punnerrusten ja vatsalihasten muodossa.

IMG_1412

IMG_1426

IMG_1422

IMG_1427

Tähtitorninmäen kautta Espalle ja viimeisen treenipisteen kautta takaisin kierreportaita pitkin Stockan 6. kerroksen urheiluosastolle. Hieno päivä, upea sää sekä iloiset kanssatreenaajat saivat aikaan sen, että hymy oli huulilla iltaan saakka. 🙂

Näitä lisää!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *