Hae
Juoksujalkaa

Viimeistelyviikot käynnissä

Tämä tarkoittaa viikonloppua, yhtä ehjää treeniviikkoa ja yhtä odotteluviikkoa. Maratonharjoittelussa hiillostavinta – ja melkeinpä vaikeinta 😀 – on se viimeinen viikko. Ei voi oikein treenata enää, muutamia iisejä harjoituksia lukuunottamatta. Pitäisi vaan nauttia levosta (ja tankkailusta?). Mutta kun ei malttaisi.

Tämä viikko meni treenien suhteen lähestulkoon ohi työreissun takia. Pari reippailua ehdittiin työkaverin kanssa väliin mahduttaa, mikä olikin noissa lähes kesäkeleissä aivan mahtavaa vastapainoa.

IMG_1466

Viikonloppuna ja ensi viikolla on panostettava juoksuun. Joonaksen avustuksella olen miettinyt muutaman avainharjoituksen ja tuleman pitää vielä ainakin:

Tänään perjantaina: Mäkitreeni!

Sunnuntaina: 9 km tavoitevauhtista + 1,5 km tempo väliin x2 + pari kilometriä kevyttä loppuun.

Ensi viikolla vauhtikestävyys: 3 km + 4x 12 minuuttia tavoitevauhdista hieman kovempaa 2 min palautuksilla + 3 km.

Ja intervalli: 3km + 3x(1600m intervalli 1min palautuksella) + 3x(1000m intervalli 2min palautuksella) + 3x(400m, 3min palautuksella + 3km.

Odotan jo! Sekä näitä harjoituksia että itse maratonia. Samalla pelottaa ja jännittää myös. Se tästä tekee niin koukuttavaa…

IMG_1484

p.s. Olethan huomannut ASAn Facebookissa olevan Yoogaia -kisan. Käy osallistumassa! Itse hommasin jälleen 4kk aikaa ja aion panostaa olohuonejoogaan sekä ennen että jälkeen Prahan.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

2 kommenttia

  1. anon kirjoitti:

    miksi insta meni privaksi? Oli kiva seurata ennen vaikka itsella ei ole tiliä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *