Hae
Juoksujalkaa

Tänään Eltsulla tapahtunutta!

Viimeisiä maratontreenejä viedään! Ensi viikolla suurin piirtein samaan aikaan ollaan jo katsomassa lätkän mm-kisojen avausotteluita Ostravassa ja sunnuntaina itse juoksu. Vaikka lähestyvä maraton hieman hirvittääkin, odotan innolla reissua ja LOMAA.

IMG_1829

Tänään perjantaina kuitenkin kirmailin Eltsulla, joka oli samalla oma kauden avaus radalla. Ennen treeniä hymy oli varauksellinen, koska tiesin että harjoitus on kova. Totta se olikin, etenkin kun puolet kentästä piti juosta ihan tajuttomaan vastatuuleen. Teki mieli luovuttaa muutamaan otteeseen, mutta loppuun asti sinnittelin.

Intervallitreeni: 2km + 3x(1600m intervalli 1min palautuksella) + 3x(1000m intervalli 2min palautuksella) + 3x(400m, 3min palautuksella) + 2km.

IMG_1839

IMG_1843

Perjantain sykkeet ja treenin jälkeinen helpottunut hymy 😀

Nyt – hyvää viikonloppua!

IMG_1847

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *