Hae
Juoksujalkaa

Jännittääää!!

En oikein itsekään tiedä, miksi jännittää näinkin paljon. 😀 Onneksi tämä viikko on ollut niin täynnä ohjelmaa, että ajatus sunnuntain maratonista on ehtinyt päästä vain välillä mieleen…

Maanantaina alkoi vihdoin odotettu prjctASA – ylös sohvalta mies –kuntoprojekti. Eläintarhan urheilukentällä mentiin alkutestien ja -tutustumisten merkeissä. Mukavantuntuinen porukka kyseessä, uskon, että tällä joukkueella valloitetaan 5.9. Tough Viking reippaissa merkeissä!

IMG_1933

Tiistai alkoi myös kivalla tavalla, Tiina Vainion Saunapilates -kirjanjulkkareilla ja aamupalalla Le Marchéssa. Siitä lähtien, kun Saunajooga -kirja ilmestyi, olen odottanut jatkoa. Pilates myös lajina on ehkä lähempänä itseäni kuin jooga. Uusi kirja näyttää hyvältä ja inspiroivalta, kuten edeltäjänsäkin. Tiinan kanssa saatiin sovittua myös testitunnista, joka osuu sopivasti maratonin jälkeiselle viikolle.

IMG_1944

IMG_1946

Tänään taasen oli adidaksen kesäheimon aloitustilaisuus ja ensimmäiset treenit. Vaikka säästä ei tosiaan olisi uskonut (treenien aikana satoi jopa räntää) kesäheimosta on kyse ja tästä ei sää voi kuin parantua! HannanEevan ja Stellan kesäheimot treenaavat elokuun Midnight Runiin Joonaksen, Jarnon ja minun valmennuksessa. Itse vastaan Stellan heimon valmennuksesta. Ihan mahtava naisporukka on kyseessä, sen näki heti. Seuraavia treenejä odotellessa!

IMG_1968

Huh. Nyt sitten matkalaukun kimppuun ja aamulla armaani kanssa kohti Prahaa. Yöpakkailuiksi menee, mutta ei haittaa – LOMA alkoi nyt!!

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *