Hae
Juoksujalkaa

Karkkikaupassa.

Vaikka tällä hetkellä alkanut “maratontankkailu” voisi sisältää myös ihan rehtejä irtokarkkeja, otsikko viittaa testiini tulleisiin Kari Traan treenivaatteisiin, joita olen viime aikoina ihastellut. Olo on kuin karkkikaupassa ja jos nämä värit eivät motivoi kevään ja kesän liikuntoihin, niin mikä sitten!?

Kari Traa on melko tuore tuttavuus itselleni ja kuten talvella laskuasua testatessa totesin, tunnettu enemmän laadukkaista kerrastoista ja teknisistä alusasuista. Entinen freestylehiihtäjä ja huippu-urheilija kuitenkin tietää, mitkä asiat tulee olla kunnossa urheiluvaatteissa. Nyt värikkäät treenivaatteet erottuvat katukuvasta ja on saatavilla ainakin Stockmannin ja muutaman Intersportien valikoimasta.

IMG_1760

Myrbla Jacket

Höyhenenkevyt takki, jonka vetäistessä päälle ainoastaan värin valinta on se vaikein. Muuten takki puhuu puolestaan. Pinkki, vihreä vai keltainen? Kaikki yhtä ihania. Päädyin pinkkiin, mutta vihreä houkuttelee myös.

Materiaali on superhengittävä eikä kahise käytettäessä. Pidän korkeasta kauluksesta, jota voi säätää kiristysnauhalla. Myös helmasta löytyy kiristysnauhat. Itse takki ei paina mitään ja se pitää tehokkaasti tuulen, mutta ei yksistään juurikaan lämmitä – olennaista on se, mitä laittaa alle. Kesäkeleillä ehkä vain Butterfly -toppi, kylmemmillä ilmoilla kerraston paita.

IMG_1779

Svalestjert Tights

Erityisesti juoksuun soveltuvat trikoot. Jämäkkä kangas, jonka saumat tukevat juoksussa käytettäviä lihaksia. Takana vetoketjullinen tasku, heijastimet edessä ja takana. Polvien takaosassa ventilaatio, joka poistaa kosteutta ja hikeä sekä lisää hengittävyyttä. Nilkoissa olevat silikonisaumat pitävät trikoot napakasti paikoillaan. Kooltaan hieman napakammat kuin Trude Tightsit alla.

Trude Tights

Nämä trikoot ovat enemmän yleistreeniin soveltuvat ja eroavat juoksutrikoissa siinä määrin, että kangas ei ole ehkä niin napakka, mutta materiaali on täydellisen pehmeä ja joustava. Myös vyötärönauha ja sen istuvuus saavat plussaa saman tien. Trikoot tuntuvat todella mukavilta ja hengasinkin pari päivää putkeen ne jalassa trikoot saatuani. Olen testannut myös liikunnassa. 🙂

IMG_1634

Myrbla Singlet

Trikootoppi, joka on täydellinen pari trikoiden kanssa. Painijaselkä, istuva leikkaus ja mukavantuntuinen, hengittävä sekä nopeasti kuivuva materiaali.

IMG_1646

Butterfly Top

Napakka alustoppi. Materiaali on todella joustavaa, joka venyy ja muokkautuu päälle. Helmassa oleva silikonireunus pitää topin napakasti paikallaan.

Svala Roundneck

Pitkähihainen aluskerraston paita. Ohut, kevyt ja hengittävä. Testivoittaja, joka löytyy mallistosta aina, värit vaihtelevat kausien mukaan. Pidän itse kovasti tästä kirkkaan oransseilla saumoilla varustetusta.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

p.s. alle 24h maratonin starttiin!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *