Hae
Juoksujalkaa

Mitäpä seuraavaksi?

Synttäritunnelmissa ja Prahan maratonin jälkimainingeissa mennään tätä perjantaita! Eilen kävin juoksemassa ensimmäisen pikku lenkin ja jalat tuntuivat ihan ookoolta. Muutamat kotitreenit on myös jo vedetty ja kovasti tekee mieli jo siirtyä kovempien treenien pariin.

Vähän takki tyhjä juoksun suhteen. Sama homma joka kerta maratonin jälkeen. Kroppa ei meinaa uskoa tätä juoksun vähäisyyttä ja hissuttelua. Nyt on kuitenkin annettava aikaa, vaikka vähän tekisi mieli hötkyillä. Kamalan kivaa puuhaa tuo juokseminen, mutta nyt on pienen tauon paikka, ainakin tavoitteellisemmista treeneistä ja puolimaratonia pidemmistä matkoista.

Kuten sanoin, kolme maratonia vuoden sisällä on ollut liikaa. Viimeisen vuoden aikana liikunnat ovat olleet pääosin juoksua ja ennen kaikkea pitkiä treenejä. Ajankäytöllisesti(kin) kovin haastavaa.

Itse tapahtumat ovat sinällään kivoja ja niihin ilmoittautuminen sujuu tuosta vain, nappia painamalla. Nyt kun olen löytänyt vielä MyNextRun –palvelun, ei voisi enää klikkailua helpommaksi tehdä. Sitä kautta Prahankin ilmoittautumisen hoidin ja taistelen uusia maraton-matkasuunnitteluja vastaan. Koska: treenit pitää hoitaa kunnialla läpi ja silloin pitää olla juoksumotivaatio kohdillaan. Maratontreenit kun ovat melkoisen kuluttavia.

Viimeiseen vuoteen en ole pitänyt juurikaan taukoa esimerkiksi pitkistä lenkeistä, vaan alkanut aina tahkoa seuraavaa kisaa varten, edellisestä selvittyäni. Joten;

Ajattelin rauhoittaa loppuvuoden vähän lyhyempien matkojen pariin ja iskeä kalenteriini seuraavat.

tulevat tapahtumat

Midnight Run Helsinki, elokuu

– Puolimaraton, syksy

Vuonna 2016 voisi olla jälleen maratonin paikka ja oman ennätyksen jahtaus. Ehkä syksyllä, joka on perinteisesti ollut itselleni huomattavasti parempi ajankohta kuin kevät. Siihen voisi treenit aloittaa pikku hiljaa jo vuoden alussa… No, unohdan sen nyt toistaiseksi, mutta pidän ajatuksen vahvasti mielessä.

Mahtava päästä tekemään vähän lyhyempiä juoksutreenejä ja muutakin liikuntaa! Olen viime aikoina alkanut oikein ikävöimään salille, joka on myös tyypillinen ilmiö minulla maratonien jälkeen. Sitten sitä pitää tehdä. 🙂

Jännityksellä odotan, kauanko tämä ajatus kantaa…

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

p.s. Kiinnostaako ajatus Rantamaratonista syyskuussa? Entä PUMAN juoksuvaatteet ja -kengät? Intersport Suomenoja järjestää huomenna juoksutapahtuman, jossa olen mukana klo 11-16 Puman edustajana. Tule juttelemaan juoksusta, varusteista tai muuten vain kevään treeneistä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *