Hae
Juoksujalkaa

Kotihoitoa maratonjaloille – kuin tilauksesta!

Sain testiini paljon blogeissa vilkkuneet jalkojen kuorintasukat. Kyseessä on Skin Republicin kotikonstein tehtävä kuorinta jaloille, joka tuli kuin tilauksesta maratonin jälkeen.

hand_foot_2

Kuorintasukkia pidetään jalassa 90-120 minuuttia ja sen jälkeen pitäisi alkaa tapahtua.

Neuvona oli, että hoitoon kannattaa varata pari viikkoa aikaa, ennen kuin näyttäytyy uusilla, pehmeillä jaloilla julkisilla paikoilla. Ensimmäinen viikko menikin odotellessa ja mietin jo, että eipä taida sukat tepsiä mun jaloille. 😀 Siitä se ilo sitten alkoi. Jalat kirjaimellisesti loivat nahkansa uudelleen.

IMG_0403

kokemukset

En halua lähteä prosessia sen kummemmin valokuvilla valottamaan, mutta tässä tuote, joka kannattaa ottaa harkintaan. Aina ei ole aikaa, rahaa tai mielenkiintoakaan hoitolassa tehtävään jalkahoitoon, vaikka jalat apua kipeästi tarvitsisivatkin. Tässä oiva valinta siihen hetkeen.

Onneksi sandaalikauteen on vielä aikaa (siitä sai tuntumaa tänään, kun jalkapallokentän laidalla kahdessa takissa sateessa värjöttelin). PArisen viikkoa tosiaan projektiin menee aikaa. Hoitoa on vielä jäljellä muutama päivä, joten ihan vielä en pysty uusia kesäjalkojani hehkuttaa, mutta lupaavalta näyttää…

Jos ei halua tehdä tätä hardcore-hoitoa, voi valita lempeämmän vaihtoehdon ja hoitaa jalat kuntoon saman valmistajan kosteuttavalla 20 minuutin pikahoidolla.

FullSizeRender

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *