Hae
Juoksujalkaa

Kotikuntoilu kunniaan!

Muistatteko kuinka helmikuussa intoilin uuteen kotiin tulevasta kuntoiluhuoneesta? Huone on pikkuhiljaa rakentunut ja täydentynyt tuotteilla, joista ensimmäinen ja isoin ostos oli crosstrainer. Laite onkin ollut kummankin asukkaan kovassa käytössä, vaikka alun perin kuntoiluhuone oli enemmän mun juttu. 😉

Alun perin mietin aerobisen laitteen hankkimista juoksumaton, spinningpyörän ja crosstrainerin välillä ja päädyin viimeiseen hinnan, koon, monikäyttöisyyden sekä laitteen hiljaisuuden vuoksi. Homma viedään nyt edelleen seuraavalle tasolle, sillä hankin Fun Raise -verkkokaupasta yhteistyön kautta testiini Gymstick FTR spinningpyörän, joka saapui kotiovelle eilen.

IMG_0718

Pyörä oli helppo kasata (tai ainakin vierestä katsottuna oli helpon näköistä) ja vielä iltamyöhällä poljin ensimmäisen puolituntisen testimielessä.

IMG_0724

Parasta kotoa löytyvässä spinningpyörässä on se, että pystyn jatkossa tekemään koviakin juoksua korvaavia treenejä koska vaan, säällä kuin säällä. Toki sisäpyörä pääsee parhaiten oikeuksiin vasta syksyn ja talven kaatosateissa ja pakkasissa, mutta voin kertoa, että aikataulullisistakin haasteista johtuen pyörä tulee varmasti lunastamaan paikkansa meillä.

IMG_0729

Ominaisuuksia ja teknisiä tietoja

• Teräsrunko

• Hiljainen, helppohoitoinen, sulava liikerata suoralla hihnavedolla

• Pyörän paino 42 kg

• Helposti luettava monitori, langaton sykemittaus

• Mukava unisex- satula

• Portaaton vastuksen säätö

• Polkimet – alumiiniset hihnoilla (itse tilasin myös lukkopolkimet, jotka tulevat toivottavasti pian)

• Käyttäjän maksimipaino 125kg

• Mittari – LCD, aika, matka, nopeus, poltetut kalorit, syke

• Käsitangon säädettävyys – korkeus ja vaakasuora

• Penkin säädettävyys – korkeus, vaakasuora, kaltevuus

• Takuu 1 vuosi

IMG_0732

Itse pidän pyörässä eniten siitä, että kyseessä ei ole kuntopyörä vaan tällä sisäpyörällä on mahdollista tehdä koviakin treenejä kotona. Tai sitten sitä voi käyttää lämmittelyissä esimerkiksi ennen kuntopiiriä. Laitoin tilaukseen heti myös lukkopolkimet, sillä mukana tulleet polkimet olivat tavallisille kengille soveltuvat korimalliset. Lukkopolkimilla polkemiseen saa kuitenkin aivan eri tavalla tehoa ja aktivoitua koko jalan pyörityksen tehokkaammin.

IMG_0728

Ensitestin perusteella vaikuttaa hyvältä hankinnalta. Hiljainen pyörä ja rullaava liikerata. Vastuksen asettaminen sujuu näppärästi ja portaattomasti kääntämällä ja penkin ja tangon säädöt sai tarkasti tehtyä omien tarpeiden mukaan.

xx Laura

@juoksujalkaa Facebookissa

@lauraenroth Instagramissa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *